2014. január 13., hétfő

8. Kallos Volume Mascara 01 Back

Ma egy szempillaspirálról fogok írni, amit az utóbbi időben nagyon megkedveltem. Ez pedig egy Kallos márkájú spirál.Maga a csomagolás letisztult. Fehér borításon  van rajta a forgalmazó, gyártó adatai, összetevők, a gyártás időpontja. Egyébként Luxemburgban gyártották, és Budapesten csomagolták.
A kupakon egy Love felirat szerepel, ami gondolom a a márkán belüli családra utal.A termék alsó részén egy matricán kapott helyet a szín és a hozzá tartozó szám.

Maga a spirál dúsító megnevezést kapott, bár szerintem annyira nem dúsít, inkább hosszabbít.
Ezt találtam róla a Kallos oldalán:
"A különleges applikátor kefe hosszabbítja és szétválasztja a szempillákat, így azok nem ragadnak össze. Parabén és karbon mentes. Hosszan tartó hatás."- De akkor miért a Dúsító megnevezés, nem értem :DCsupasz pillák

1. réteg után

2. réteg után

Kissé csomós, sok festéket vesz fel, viszont már hozzászoktam, és nekem nem okoz nehézséget a használata, hogy ne legyen sok festék a szempilláimon.
Egy réteget szoktam használni, szerintem így is meg van a kellő hatás. Tetszik, hogy ennyire látványosan meghosszabítja őket.


Megszerettem ezt a spirált, és a kis csomósodás ellenére is újra fogom venni, ha már kifogyóba lesz. Egyébként az ára is kedvező, 440 Ft-ért jutottam hozzá, míg a Kallos oldalán 480 Ft-ot írnak.
2 megjegyzés:

  1. Tyűű, micsoda extra hosszú pillák :D :D :D Igazán szépek lettek :)

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy befogok szerezni belőle én is! :)
    Nézz be hozzám: http://naomiblog123.blogspot.hu/2014/01/dijat-kaptam.html#more

    VálaszTörlés