2014. január 7., kedd

5. Space Dust Aurora & Bink Blink Nr 10

A Lovely Blink Blink Nr10-es lakkot karácsonyra kaptam ajándékba, bár én választottam ki még pár nappal korábban, mikor anyával a Rossmannban jártunk :)

Ezt a lakkot amúgy én még nem láttam blogokon, ami igencsak meglep, mert nekem már többször is megakadt rajta a szemem. Sötétebb rózsaszín alapban vannak kisebb arany és rózsaszín , illetve nagyobb kék csillámok.

A Rimmel Space Dust Aurora viszont már rengeteg blogon szerepelt. Ő az első és egyetlen homokhatású lakkom, de nagyon oda vagyok érte. Amikor megláttam, pont akció volt a Rossmannban, sokáig néztem, de akkor nem vettem meg. Viszont utána csak rajta járt az agyam, szóval muszáj volt visszamenni megvenni. Az áránál nem is szerepelt, hogy 25% akció van rá, csak a többi Rimmel lakknál szerepelt, de úgy voltam vele, hogy nekem KELL, így is megveszem. A pénztárnál ért a meglepetés, hogy rá is érvényes volt az akció :) Szóval jól jártam.Itt a mutató és kisujjamon van az Aurora, a középső és a gyűrűs ujjamon pedig a Lovely, 2-2 rétegben.
A hüvelykujjamnál a Lovely-t félig rákentem a Rimmelre, így olyan,mintha átmenetes körmöt csináltam volna.Imádtam ahogy szikrázott, szerintem szuper jó párosítás volt, nagyon jól harmonizáltak a színek.
A lemosása sajnos már nem volt olyan fényes, megszenvedtem a Lovely-val, főleg a nagyobb kék csillámokkal.

1 megjegyzés:

  1. Én is kedvelem a Lovely lakkokat, főleg a kedvező áruk és a széles színválaszték miatt :)

    VálaszTörlés