2014. március 20., csütörtök

36. Essence Effect nail polish 03 glitz & glam

Mára a nemrég vásárolt új Essence lakkot szeretném Nektek megmutatni. Ez pedig nem más, mint az új szortimentes glitz & glam csillámos lakk.


A DM-be vettem még március elején, 649 Ft-ba kerül/ került 10 ml. Megfogott a lakk színösszeállítása. Zöldes aranyos alapban ülnek a nagyobb rózsaszín csillámok. A kupak tetején egy matricára írták rá, hány rétegbe használjuk. 2 réteget ajánl, hát szerintem az édes kevés a jó fedés érdekében, ha nem használunk alá valamilyen színes lakkot. Én egy szintén Essence lakkal párosítottam össze, a Nude glam vonalból a 02 Iced strawberry cream nevű halványrózsaszín lakkal.



2 réteget használtam mindkét lakkból mindegyik ujjamra. A Glitz & glam egy rétegben szerintem kevés csillámot vesz fel, ezért használtam egy második réteget is. Kissé lassan szárad csillámos lakkhoz képest, én gyorsabb száradást vártam tőle. Tartóssága megfelelő, simán bírja a hajmosást, takarítást, mosogatást.. Lemosása nem annyira macerás, elég hamar sikerült eltávolítanom a körmömről.






Igazán különleges darab, egyedivé varázsolja a körmöket. Nagyon megszerettem ezt a lakkot, és szívesen fogom használni, akár különlegesebb alkalmakkor is.

3 megjegyzés:

  1. én is megvettem ezt a fedőlakkot, és kísérleteztem melyik alapon mutatna jól: http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/ Kipróbáltam színes, és ugy mint Te nude alapon is, a színesen nekem jobban tetszett.
    De a Te párosításod nagyon szuper, a két lakk annyira kiegészíti egymást, nagyon jó! :)
    Fel is iratkoztam Hozzád, szuper manikat készítesz :)

    VálaszTörlés