2014. március 13., csütörtök

34. Gardrób Mustra

Még március elején érkezett egy email Marcsitól, a Csirkenők a Nőkért blog írójától, hogy kapcsolódjak be én is a Gardrób Mustra  kampányába. Ez egy unaloműző játék, melyben kicsit beleshetünk egymás szekrényébe :)


A feladat leírása a következő:

1. A kérdéseket a megadott png formában kell beilleszteni a bejegyzésbe a szokásos módon Kép beszúrása funkcióval.

2. Válaszolj a kérdésekre szöveg és fénykép formájában. 

3. A bejegyzés aljára linkeld be azokat, akiknek kíváncsi vagy a ruháira. 

4. E-mailben értesítsd a kiválasztott személyeket, és küldd el nekik a kérdések képeit (png formátumban vannak, egyszerűen csak csatold, ahogy a fényképeket kell) a feladat leírással és a Gardrób Mustra logóval együtt.

5. A bejegyzésnek így kell kinéznie a gyakorlatban: GM logó, feladat leírás, kérdés-kép, alatta szöveg, majd kép a ruhákról.Még valamikor általános iskolába turiztuk anyával (szóval már akkor se volt új) ezt a Betty Boop-os pólót, ami akkor még nagy volt, így nem hordtam igazából. Aztán egyszer újra megtaláltam a szekrény mélyén, és akkor már jó volt (belenőttem :D). Azóta nyaranta szoktam felvenni, de csak pizsiként vagy otthoni játszós pólóként hordom.Régebb óta keresek egy csinos sötét színű farmernadrágot, és végre megtaláltam az igazit a C&A-ba, ami kényelmes is, és nem áll el a derekamtól. Ez egy farmer anyagú leggings, nincs rajta cipzár, és csak hátúl van rajta igazi zseb.Nem igazán tartom az én színemnek a kéket, nincs az általános ruhatáramba kék ruhadarab. Viszont valamiért ezt a sötétkék félvállas ruhát vettem meg még anno az egyetemi gólyabálra, azóta voltam már benne ballagáson és esküvőkön is. A kényelem híve vagyok, és nem szoktam "kiöltözni" alváshoz, ezért egyszerű szabású, felsőből és nadrágból álló pizsamát szoktam viselni. Viszont fázós vagyok, így télen elengedhetetlen, hogy vastag legyen és hosszú ujjú. Mondjuk képes vagyok nyáron is hosszú ujjú pizsibe aludni. És persze ciki vagy sem, a zokni elengedhetetlen( télen-nyáron) :DA barátom nem az a bókolgatós típus, így meg is lepődtem mikor egyszer megjegyezte, hogy neki mennyire tetszik rajtam ez a garbós pulcsi.Karácsonyra kaptam ajándékba (vagy inkább úgy fogalmazok, hogy együtt választottuk ki) anyától ezt a felsőt, ami elől rövid, hátul hosszított szabású. Nagyon tetszik, hogy az elején lévő minta ennyire élénk színű.

Pont ehelyett a farmernadrág helyett kerestem már régóta újat. Egyszerűen nem érzem magam jól benne, a derekamon se áll jól. Nem is értem, miért vettem meg anno.És akik gardróbjára kíváncsi vagyok :

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, hogy részt vettél a Gardrób Mustrán!:)
    Szép a kék ruhád!

    Üdv, Marcsi
    Csirkenők a Nőkért

    VálaszTörlés