2016. február 14., vasárnap

189. Valentin napi manikűr(ök)

Nem szoktuk ünnepelni a Valentin napot, de azért készítettem a mai napra manikűrt. Ráadásul kettőt is, mert hát miért ne :P


 Először az új kedvenc nude lakkomra kentem fel az új Misslyn szívecskés fedőlakkját, de annyira nehéz kihalászgatni belőle a szívecskéket, hogy nem is sikerült szépen eloszlatni a körmeimen. Végül lemosásra került  a manikűr, de azért szeretném megmutatni, hogy mennyire kevés került a körmeimre  :(


Látszik, hogy össze vissza kerültek fel a szívecskék. A kisujjamra pedig egymásra ragadt kettő. Először az hittem virág :D
Egyébként a világos és sötét rózsaszín szívecskék egy átlátszó alapban úszkálnak, igen sok van belőlük, de hogy hogy fogom kivadászni az üvegből őket a későbbiekben, ha már kevés lesz benne...hát az kérdéses még :)
A lakk a Müllerben található meg, sajnos már nem emlékszem mennyibe került, de nem volt olcsó... Szóval szerintem nem éri meg az árát.

Az új nude lakkom pedig a Miss Sporty 031-es lakkja. Akciósan, 200 Ft-ért vettem a Rossmannban, a kiárusított termékek között bukkantam rá. Élőben egyébként számomra A tökéletes nude lakk. Annyira jól passzul a bőrszínemhez <3 Sajnos a képeken annyira nem látszik.

Mindenképp a Misslyn lakkot szerettem volna használni, úgyhogy egy új koncepciót dolgoztam ki. Egyesével raktam fel a körmeimre a szívecskéket, amik nagyon nem akartak az ecsetre felmászni.
A manikűrt elkészítését egy díszítőcsíkkal kezdtem, majd a kedvenc fehér (FLormar Over the Alps) és halvány rózsaszín (Picture Polish Grace) lakkommat kentem fel a díszítőcsík egyik, illetve másik oldalára. Lehúzva a díszítőszalagot, egy negative space keletkezett, ennek a közepére helyeztem a sötét rózsaszín szívecskét.
Itt látszik igazán, hogy nem mindegyik szívecske illeszkedik a körömre, kiállnak a köröm felületéből.


Hogy tetszik a manikűr? Szoktál Valentin - napra manikűrt készíteni ? Szoktátok ünnepelni?

5 megjegyzés:

  1. nekem mind a két verzió nagyon tetszik, az első talán picit jobban az egyszerűsége miatt. :)

    VálaszTörlés
  2. Nálam a második mani a nyerő, nagyon jó a színhatás és a negative space technika kombinálása a szivecskékkel. :)

    VálaszTörlés
  3. gorgeous Valentine's nail designs :)
    I am your new follower ;)

    VálaszTörlés
  4. De szép mindegyik! Azt hittem az elsőre, hogy direkt vannak így elszórva a szívecskék :)

    VálaszTörlés
  5. Mind a kettő nagyon cuki, a második talán egy picit még jobban tetszik, mint az első. :)

    VálaszTörlés