2016. február 28., vasárnap

192. LFP! - Ásványok

A Lakkozz! Fotózz! Posztolj! újratöltött változatának soron következő témáját ezúttal Panni választotta. A témánk most az ásványok voltak.


Nem is olyan régen volt ez a téma a ManiCute keretein belül. Akkor a rózsakvarcot választottam. Most viszont a türkiz mellett döntöttem, régóta szerettem volna elkészíteni egy ilyen színösszeállítású manikűrt.


Egy menta lakkot ( Essence Play with my mint) választottam alapnak, mert nincs türkiz színű lakkom :/ Öreg hiba. Erre került Saran Wrap technikával az Essence Black is back fekete lakkja, és egy ecset segítségével vittem még fel egy kevés arany színű lakkot (Boulevard). Nem teljesen úgy sikerült, mint ahogy szerettem volna, legközelebb szerintem a vízbe csepegtetős- spriccelős technikát fogom választani.Hogy tetszik a manikűr? Melyik a kedvenc ásványod? :)


5 megjegyzés:

 1. Nagyon szeretem a türkizt, különösen a vele díszített ékszereket. Nagyon szép lett a manikűröd, még az se baj, hogy nem vízbecsepegtetős módszerrel készült, mert teljesen az ásvány érzetét kelti.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, de örülök, hogy valamennyire sikerült az ásványra hasonlító körmöket készítenem:) Köszönöm :)

   Törlés
 2. Szerintem is teljesen visszaadja az ásványt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, igyekeztem, de azért legközelebb másik technikához nyúlok :D

   Törlés
 3. Úgy látom népszerű volt a türkiz. :D Csinos lett. :)

  VálaszTörlés