2015. november 5., csütörtök

170. TESZT ~ Born Pretty Store - 2 mm-3 mm 3D színes díszítőkövecskék

Born Pretty Store tesztcsomagjába kértem egy különböző alakzatokból álló díszítőkő szettet. Még tartozok jó pár teszttel, így ez a kis szett lesz a mai bejegyzés alanya.


A csomagban 2-3 mm-es, különböző alakú és színű kövecskék találhatók (lenti kép). Szerintem jól kihasználhatóak, igazán változatos manikűrök készíthetők velük, ezért is választottam ezt a szettet.
A műanyag tárcsa egy műanyag, körbe tekerős átlátszó fedéllel van zárva. Ha megvan a kiválasztott strassz, akkor csak oda kell tekerni a "lyukas" részét a fedélnek, és már vehetjük is ki. Azáltal, hogy mindig csak az adott díszítőkő fajtából tudunk kivenni követ, nem fog kiborulni, összekeveredni a többi. Szerintem ez igazán praktikus megoldás.


Természetesen készítettem egy manikűrt is velük. Az alapszín a Picture pOlish Grace nevű csodalakkja, erre került fel körmönként 4 rózsaszín rombusz, és 1 citromsárga kör alakú díszítőkő. Nagyon kis egyszerű lett, de nekem így is tetszett. Nem vette el a PP Grace szépségét.
A rombusz alakú kő a domború körmeimen nem terült jól, a kisujjam körmének szélén kb a fele a levegőben lógott :/ Így aligha hordható. A kevésbé domború körmű lányoknak ajánlom inkább. Illetve természetesen az is számít, hogy a körmünk melyik részére helyezzük fel.







Felhasznált lakkok és kellékek:
piCture pOlish Grace
Born Pretty Store színes 3D díszítőkövecskék

Hogy tetszik az elkészült manikűr? Szoktál használni díszítőköveket?

Ha   megtetszett ez a nail art-os termék, akkor meg tudjátok rendelni a http://www.bornprettystore.com/colorful-nail-decoration-flatback-nail-studs-nail-p-21577.html oldalon. Jelenleg 2,87 $-ba kerül, de az akciókat érdemes figyelni
Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.

3 megjegyzés:

  1. Nekem is ez a bajom, hogy a blogon remekül mutatnak ezek a kövek, de inkább laposabb körmű lányoknak jók ezek a merev díszek. Nekem tuti beleakadna mindenbe meg vakargatnám. Ettől függetlenül nagyon szépet alkottál!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csini lett! Én beleszerettem ebbe a maniba! :3

    VálaszTörlés