2015. október 11., vasárnap

164. TESZT ~ Born Pretty Store - Nail art stripping tape 2mm #11

Újabb Born Pretty Store-os tesztcsomagom érkezett, így most lesz a közeljövőben pár bejegyzés a kapott termékekkel. A mai bejegyzés alanya egy díszítőcsík. Még az első csomagba kértem anno tesztelésre ilyen fajta díszítő elemet, az 0,5 mm szélességű volt. A mostani csomagba egy 2 mm széles változatot kértem.


A díszítőszalagot most arany színben választottam, régóta fájt már ilyen színre a fogam. Sajnos kicsit sárgásabb lett, mint amit elképzeltem.
A manikűrt először csak a Zoya Faye, nagyon érdekes színű lakkjával és a díszítőszalaggal készítettem el. Illetve negative space technikát alkalmaztam. Így magában is tetszett, de végül tovább gondoltam, és belecsempésztem egy kis feketét is (Essence Black is back).

Nekem kimondottan tetszik az elkészült manikűr, nagyon elegáns, szinte már ünnepi lett. Féltem, hogy sok lesz a Zoya lakkja, de szerencsére nem lett az, a fekete egyszínűsége kompenzálja a Zoya csillogását. A díszítőcsík felragasztása még nem a legtökéletesebb, de messziről a kis ferdeség nem látszik.



Összességében elégedett vagyok a díszítőcsíkkal, nem szedte fel az alatta lévő lakkot, persze csak ha felragasztás előtt kellőképpen megszáradt :D Nem megy alá a lakk, és az eltávolítása is egyszerű.

Felhasznált lakkok és kellékek
Zoya Faye
Essence Black is back
Born Pretty Store - 2 mm díszítőcsík #11-es

Hogy tetszik az elkészült manikűr? Szoktatok használni díszítőcsíkokat?

Ha   megtetszett ez a nail art-os termék, akkor meg tudjátok rendelni a http://www.bornprettystore.com/colorful-nail-striping-tape-stickers-lines-stripe-tape-colors-available-p-20481.html oldalon. Jelenleg 0,99 $-ba kerül, ami elég kedvező ár.
Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.




4 megjegyzés:

  1. Tetszik, hogy ilyen széles, ilyenem még nincs, jól néz ki!

    VálaszTörlés
  2. Nem nagyon használok díszítőcsíkot, még egy tekercs sem fogyott el, szerintem nem fogom újravenni. Ráadásul én nem hagyom a körmön, szóval a színe tök mindegy. Szép lett a mani, tetszik, hogy ilyen kombinált!

    VálaszTörlés
  3. Dekis mutatós lett! Nem szoktam szeretni a "nudi" megoldást, de most még az is tetszik. :)

    VálaszTörlés
  4. Még nem is láttam, hogy már 2mm-es is található! :) Nekem a legelső képen lévő, fekete nélküli változatban tetszik legjobban a mani.

    VálaszTörlés