2015. augusztus 31., hétfő

148. ManiCute - Meow

Azta, már megint eltelt két hét, és ismét jelentkezik a ManiCute csapata. A mostani fordulónk témája a macskák voltak.

Imádom a macskákat, de sajnos nekem nem volt még egy se:( mindig csak mások cicáját dögönyözöm, vagy dögönyözném, ha hagynák :D

Rengeteg ötletem volt a mostani fordulóra, de mivel ma jöttem haza nyaralásból, nem nagyon volt időm extra kidolgozott cicusokat festeni a körmeimre. Mivel szeretem az ilyen kihívásokra szabadkézzel elkészíteni a manikűröket, így most is próbáltam hű lenni ehhez. Először Garfield, majd Tom (a Tom &Jerry-ből) jutottak eszembe, hogy majd én jól megrajzolom őket. Hát inkább nem is mutatom meg mi lett az eredmény.
Végül eszembe jutott, hogy van az youtube-on egy nagyon jópofa, rajzolt macska sorozat (vagy mi:D) és abban nagyon cuki, könnyen lerajzolható macska van. Ő lenne Simon,a Simon's cat-ből, akit próbáltam megrajzolni a körmeimre :)


A mutató ujjamra került a "MAOW" felirat, mert elírtam :D, a kisujjamra pedig egy tálka. Nekem legjobban a gyűrűsujjamon lévő Simon tetszik, szerintem ő jól sikerült, a középső ujjamon lévő hagy némi kívánni valót maga után :D A szája felé kellene mutatnia, hogy adjanak neki enni, helyette sikerült a szemébe rajzolnom a mancsát. Így olyan, mintha a szemét vakarná :D Na mindegy.


Felhasznált lakkok:
Rimmel Rita Ora Lose Your Religion - Halvány rózsaszín
Essence Black is back - Fekete
Miss Sporty 548 - Szürke

A végére pedig belinkelek egy videót Simonról :D


Többiek munkáit is lessétek meg :)





11 megjegyzés: