2015. augusztus 8., szombat

143. Első Pet'la lemezem - The Perfect One

Mikor Budapesten jártam, első utam a Naillandhez vezetett, és természetesen nem jöttem haza üres kézzel. Vettem pár lakkot, és egy nyomdalemezt. Már előre kigondoltam, hogy bizony eljött az idő az első Pet'la lemezem megvásárlására :)


Mindenképp jól kihasználható mintákat tartalmazó lemezt szerettem volna, így esett a választásom a the perfect one lemezre, ami tele van mindenféle hullámzó, cikk cakkos motívummal. Mivel eszembe jutott, hogy chevron körmöket nem tudok készíteni, sablon vagy nyomdalemez hiányába, ezért ez a lemez egy tökéletes választás volt számomra.


Már készítettem vele több manikűrt is, de most csak ez az egy van befotózva, úgyhogy erről hoztam jó sok képet :)

A lemezzel teljesen elégedett vagyok. Tökéletesen működik, még a BPS kétvégű nyomdázójával is (érdekes, hogy a saját lemezeivel meg szenvedős). A minták számomra kellően mélyek. Még a nyomdázásra szinte alkalmatlan Zoya Aurora lakkját is egész szépen sikerült felvennie a nyomdázópárnának, ami igencsak meglepett :)
A mutató és a középső ujjamra került egy fehér alapra a nyomdázás, a Zoya Aurora és a Rimmel Oh Boy You're So Fine lila lakkokkal. A minta közepére vittem fel a Rimmel lakkot, és a két szélére pedig az Aurorát. Így alakítottam ki a színátmenetet.
A hüvelyk-, gyűrűs, és kisujjamra pedig a Moyra Sea Salt kollekció Seahorse lakkja került 2 rétegben. Kicsit kevertem a cikk cakkot a pöttyössel, de nekem nagyon tetszik, még így is :)


Felhasznált eszközök
Lovely Matt White - fehér
Moyra Sea Salt Seahorse - halványlila
Zoya Aurora és Rimmel Oh Boy You're So Fine  - holografikus lila, és krém lila :D
Pet'la The perfect One nyomdalemez
BPS kétvégű fekete nyomdázó

Hogy tetszik a mostani manikűr? Van Pet'la lemezetek? Szeretitek? Melyik a kedvencetek?

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép! Nekem is tetszenek a chevronos manik, de én a MoYou lemezére csábultam el.

  VálaszTörlés
 2. Jól néz ki ^^ Én sem tudok sajnos ilyen cikkcakkos mintát készíteni, nincs hozzá matricám, de egyelőre még nem csábultam el a nyomdázásra.

  VálaszTörlés
 3. Nekem már van egy Pet'la lemezem, az a 7 Sins, de ez vagy az OhNomNom lesz a következő. :)
  Csodás a manikűr, én is a chevron minta miatt venném meg leginkább ezt a lemezt. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép manikűr lett :) Én a MoYou London fashionista 05-ös lemezét(Imádom a műanyag hátuljukat,nálam ez + pont) vettem meg anno,és az is ilyen cikk-cakkos mintákat tartalmaz nagyrészt,bár tény,hogy nagyon szupi Pet'la lemezek vannak...de egyelőre nem csábulok el. :D Nem szabad. :P

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép ez a lemez, tetszik, már régóta szeretnék egy Pet'la lemezt! :O Nagyon szép lett a manikűr is!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett:)
  Nekem 2 Pet'la lemezem van amik karácsonyi lemezek. Idén karácsonykor tuti előveszem mert hihetetlenül jó a minősége és a minták is káprázatosak:)

  VálaszTörlés
 7. wow...i"m in love with your nail design))))
  kisses from ukraine :-****
  follow4follow??

  maliovanka.blogspot.com

  VálaszTörlés
 8. Szép ez a lemez, és szupi lett a manikűr is. :)

  VálaszTörlés