2015. augusztus 24., hétfő

146. Manikűrvadász 19. forduló

Ismét jelentkezik a legnépszerűbb manikűrös játék, a Manikűrvadász, a 19. fordulóval! Ezúttal Petra volt a háziasszonya a játéknak :)


Nagyon vártam már, hogy kiderüljön, ki lesz a párom, és eszméletlenül örültem, hogy Mannát kaptam páromul. Belevetettem magam a megfelelő manikűr megtalálásába a blogján. Bevallom, nagyon nem volt egyszerű, hiszen rengeteg szebbnél szebb manikűr található a repertoárban. Eredetileg nem ezt a manikűrt választottam, de végül azért döntöttem e mellett, mert a nyári naplementéket idézi számomra, amik szép emlékeket őriznek, és mert jelenleg pont nyaralok :D.

Eredeti manikűr:
A középső és a gyűrűsujjra egy színátmenet került, amire Manna saját kezűleg rajzolt pálmafákat egy vékony ecset segítségével. A többi körmére ezüst glitterek kerültek.
Forrás
Az én változatom:
Megpróbáltam minél hasonlóbban elkészíteni a manikűrt. A középső és a gyűrűsujjamra szintén barack-kék átmenet került, fordítva és nem szivaccsal, csak simán egymás mellé kentem őket :D.
A középső ujjam esetén egy nyomdázópárnára festettem meg a pálmafát és úgy vittem fel a körmömre. A gyűrűsujjam esetén pedig közvetlenül a körmömre festettem fel a pálmafát. Sajnos mindkét esetben elég csofik lettek :/
A mutató- és a kisujjamra egy bronzos alapszínre kerültek rózsaszínes glitterek, így jött létre ez a szikrázó színhatás, (ami nekem nagyon tetszik). Igaziból csak később olvastam el, hogyan is készült a manikűr, és akkor vettem észre, hogy ezüst glitterek kerültek Manna körmére az arany helyett :D (kicsit színvak vagyok, úgy látszik :) )
A hüvelyk ujjam esetében csak a barack szín került fel.






Felhasznált lakkok:
Rimmel Rita Ora Peachella - Barack
Aden No 127 - Világoskék
Essence Black is back - Fekete
Catrice Genius in the Bottle - Bronzos
Catrice Kitch me if you can - Rózsaszín glitteres fedő

Hogy tetszik az eredeti és a levadászott manikűr? :)

Nézzétek meg a többiek munkáit is:
<!­­ start InLinkz script ­­>



<!­­ end InLinkz script ­­>

10 megjegyzés: