2015. augusztus 20., csütörtök

145. ILNP - Paper Route

Ma ismét egy olyan körömlakkot mutatok meg Nektek, ami igazán különleges, és nagyon közel áll a szívemhez. Ez nem más, mint az ILNP Paper Route lakkja.

Ezt a lakkot  Edina blogján láttam meg, az ő fotói hozták meg a kedvem hozzá. Úgy voltam vele, hogy a sikeres államvizsga után megajándékozom magam egy "kicsit" magasabb árkategóriájú lakkal (vagy lakkokkal - mert a Kaleidoscope is beválasztódott mellé :) )
A Paper Route a nyári kollekcióval érkezett, és az Ultra Holo családba tartozik. A lakk üvege egy kicsit nekem a Max Factor lakkok üvegére hajaz, persze nem pont ugyan olyan. A kupak nagyon szimpatikus, a csúszásgátlós bevonat miatt. 12 ml lakkot kapunk, ami remélem jó sokáig elég lesz :)
A lakk egy halvány szürkés alapszínnel rendelkezik, melyben rengeteg gyönyörűséges mini holopehely van. 
2 rétegben nálam már tökéletesen fed, hosszabb körmű lányok esetén elkelhet több réteg is. Egy vékony és egy vastagabb réteget használtam. 
A lakk állagát tekintve kicsit sűrűbbnek érzem, és lassabban is szárad, sikerült is belenyúlnom korábban valamibe, mert azt hittem már megszáradt, de nem. Szóval vigyázni kell vele :)
Az ecsete egyenesre vágott, szerintem jól lehet vele lakkozni, nincs vele probléma.
Lemosása egyszerű, a holo pelyhek csak kicsit ragaszkodnak a körömhöz.

Mivel nekem nincs hiperszuper fényképezőgépem, és nincsenek speciális lámpáim, így csak vakuval és anélkül készítettem képeket a lakkról, de remélem így is lehet látni benne azt a szépséget, amit én látok :)


1. réteg
2. réteg

Természetes fényben

Vakuval


 Hogy tetszik Nektek ez a lakk? Esetleg van lakkotok az ILNP-től? Melyik a kedvencetek, vagy melyik fáj a fogatok? :)

7 megjegyzés:

  1. Lakodom mellé nem érzem szükségét a lakknak, habár tetszik. De mivel az ILNP-k lineáris holok, így Rájöttem nem tettszenek magamon. A Kaleidoszkópot tervezem megvenni :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűséges ez a lakk!!!! (-:

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is nagyon szép lakk ez! :))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, de én sem tervezem megvenni. Jól mutat rajtad :)

    VálaszTörlés
  5. A lényeget látni, nagyon szép!!

    VálaszTörlés
  6. Csodaszép ez a szín, lehet, hogy egyszer én is beszerzem :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ez a lakk, komolyan elgondolkodtam, hogy megvegyem... Télen is milyen jól nézhet ki, ahh. *_* Viszont milyen szépek a körmeid! A formájuk és a hosszúságuk pont a kedvencem. <3

    VálaszTörlés