2015. július 28., kedd

141. piCture pOlish - Grace

Tudom, már szinte minden blogon szerepelt a Picture Polish egyik legszebb lakkja, a Grace. Viszont ő az én első PP lakkom, és szeretném megmutatni Nektek :) Remélem nem bánjátok.


Két hete Pesten jártam, és első utam a Naillandhez vezetett, hogy átvegyem az (előrendelt, szintén első) ILNP lakkjaimat. Persze körbenéztem a standon, és nem bírtam megállni, hogy ne vegyek még egy két dolgot. Így jött velem haza Grace is (utolsó darab volt- rám várt :D).

"Lakkoz úgy, mint egy hercegnő" - Ez a szöveg olvasható az üveg falán, ami sok szempontból is nagyon jól igazodik a Grace-hez. Ha már csak a nevéből indulunk ki. De mind maga a lakk színe, az állaga, a csillogása, méltó ehhez a névhez.
A lakk állaga tökéletes, se nem híg, se nem sűrű. 2 rétegben rajtam már tökéletesen fedett, de lehet a hosszabb körmű lányoknál elkél a 3 réteg is. Egy halvány rózsaszín alapban van megannyi holo csillám, sok esetben ezüstösnek tűnnek, de hoztam közeli képet, ahol látszik a színkavalkád. Lemosása is egyszerű a lakknak, nem ragaszkodnak nagyon a pelyhek a körömhöz. Tartóssága is jó, nálam 3 napot szépen bírt, utána kicsit elkezdett kopni, de nem pattogott.

Igen sok képet hoztam róla:






Én odáig meg vissza vagyok érte, annyira szép hercegnős árnyalat. Amúgy is imádom az ilyen baba színeket. Szerintem ő fog pompázni majd a körmeimen a hétfői tesztíráson az álláshoz :)

Hogy tetszik ez a lakk?

3 megjegyzés:

  1. <3 Nekem is ez lesz az első vagy a második PP lakkom. A Whimsy mellett ez a kedvenc színem, de még egyik sincs meg. :)
    Gyönyörű a lakk és rajtad is csodásan áll. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Valóban mind a két lakk csodás :)

      Törlés
  2. Bolondulok ezért a színért - nem csoda, hogy már félig elhasználtam az üveggel :) Rettegek is, hogy mi lesz velem, ha elfogy és nem tudom azonnal pótolni :P

    VálaszTörlés