2015. július 26., vasárnap

140. TESZT ~ Born Pretty Store - BP-67 kör alakú nyomdalemez

Born Pretty Store által tesztelésre kapott termékek közül az utolsó tesztelésre váró termék kipróbálásán is túl vagyok, végre.
Nem indult fényesen a kapcsolatunk ezzel a termékkel, bocsánat, ha már most lelövöm a poént, de nem nőtt a szívemhez ez a lemez (se).


Eddig arra fogtam, hogy én vagyok a béna, és elveszett a "nyomdázóképességem", de mostmár egyre biztosabb vagyok benne, hogy a tesztelésre kapott lemezekkel volt a baj. Ismét megszenvedtem a minták felvételével. Rengetegszer próbálkoztam, míg végre értelmesen fel tudtam venni a mintát. Ezt a négyzetes mintázatot tudtam a legkönnyebben és legszebben felvenni a BP-67-es lemezéről, ezért csak ezzel a mintával készült manikűrt fotóztam be, és mutatom itt meg.

A többit is nagy nehezen sikerült felvennem, kivéve azt, amelyikért rendeltem a lemezt. Az pedig a láncos minta mellett található, a BP-67 felirat feletti. Őt egyáltalán nem tudtam felvenni, annyira mély, hogy a körömlakk nem is fogta meg lehúzáskor :/

Azért hoztam pár képet a lefotózott manikűrről. Igen egyszerű, semmi extra. Citromsárga alapra narancssárga, világos rózsaszín alapra sötét rózsaszín lakkal nyomdáztam.





Nem tudom, hogy én kaptam e ilyen selejt, nehezen kezelhető lemezeket, vagy tényleg ilyenek, de én most jó szívvel nem tudom ajánlani Nektek ezt a BP- 67-es lemezt.:(

Felhasznált termékek:
Miss Sporty - 453
Miss Sporty 452 - narancs
Essence Forgive me - világos rózsaszín
NYC Rose Nose - sötét rózsaszín
Born Pretty Store BP-67 körömnyomda lemez

Ha  mégis megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni a http://www.bornprettystore.com/arrow-pattern-nail-stamping-template-image-plate-born-pretty-bp67-p-20040.html oldalon. Jelenleg 2,99 $-ba kerül, de érdemes figyelni az akciókat.
Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.




Megvan esetleg ez a lemez Nektek? Mi a véleményezek róla? 
Hogy tetszik az elkészült manikűr? :)

8 megjegyzés:

  1. Ha jól látom, akkor nem nyomdázásra való lakkokat használtál, lehet ez az oka annak, hogy nem sikerül felvenni a mintát. Ezek az új BP lemezek nagyon jók, a manikűr is nagyon tetszetős szerintem, kellemesek a színek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban nem nyomdázólakkokat használtam. Biztos sokat számít. Csak az a furcsa, hogy más lemezek esetén sima lakkot használok ugyanígy, és azokról szépen fel lehet venni a mintákat, ennél a lemeznél meg leizzadtam, mire sikerült az egyiket értelmesen felvenni :) :D

      Törlés
  2. Sajnálom, hogy te is megszenvedtél ezzel a lemezzel, azok közül, amit én rendeltem, nekem is meg kellett szenvednem az egyikkel - ott leírtam azokat a tippeket, amiket a neten találtam, és nekem segítettek megszelídíteni azt a lemezt. :D Egyébként nagyon tetszik a manikűr, amit készítettél! ^.^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!:)
      Köszi szépen a tippeket, hasznosak nagyon :)

      Törlés
  3. Sajnálom, hogy így jártál. :(

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kár, hogy ez a lemez sem nyerte el a tetszésedet. :S
    Szép a manikűr, de ennyi szenvedést nem ér meg. :S

    VálaszTörlés
  5. Van néhány BPS lemezem és én azt vettem észre, hogy ezek nem működnek a sima körömlakkokkal. Ha viszont metál lakkokkal vagy igazi nyomdalakkokkal (pl MdU) használom őket, akkor igenis szuperül lehet velük nyomdázni. Szerintem mindenképp próbáld meg nyomdázólakkokkal is a lemezt, hátha úgy beválik majd!

    VálaszTörlés
  6. Beadtam a derekam és rendeltem egy nyomdázólakkot a bpstől, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog működni :)

    VálaszTörlés