2015. július 13., hétfő

136. TESZT ~ Born Pretty Store - 3 Pcs/Set Double Sided Stamper

Ma ismét egy Born Pretty Store teszttel érkezem, hiszen ismét választhattam pár terméket az oldalukról.
Mivel eddig egy mini nyomdázóm volt, ezért gondoltam, kipróbálok egy nagyobbat. Utánaolvastam, és sokan dicsérték a BPS nagy két oldalú nyomdázóját, ezért ezt kértem kipróbálásra


Szóval igen, eddig ezzel a mini rózsaszín, kemény nyomdázóval éltem. Bevallom, teljesen meg voltam vele elégedve, persze izgatta a fantáziámat, milyen lehet egy nagyobb, esetleg puhább nyomdázóval nyomdázni.


Nos, amikor kipróbáltam ezt a BPS nyomdázót, azt hittem sírva fakadok, mert egyszerűen nem akart működni. Számomra nagyon puha a fehér része, nem ehhez voltam szokva eddig. Sehogyan sem tudtam felvenni a mintát vele. Aztán elkezdtem nézni a "működéséről" videókat, mik lehetnek a hibái. Többen ajánlották a megreszelését, hát nálam az nem működött. Aztán ajánlották, hogy szappanos vízben tisztítsuk meg. Ez végülis működött, mert egészen szépen felvette utána a mintát, de ez egyszeri alkalom volt. Utána ugyanúgy semmi. Nem vette fel a mintát.
Ezután kétségbe estem, félre is tettem, hogy én ezt nem tudom használni. Majd megírom, hogy nem jó.


Persze evett a fene, hogy miért nem megy a dolog, így megint nekiveselkedtem, és sikerült. 
Mi volt a gond? Hogy a kemény nyomdázóhoz szoktam, és én szépen rányomtam a lemezekre a nyomdázót. Hát nem szabad, most már én is tudom. :D 

Most már csak szépen átgörgetem a mintán, csak kicsi nyomást alkalmazva. Mondjuk odáig még nem jutottam el, hogy csak simán, semmi görgetés nélkül fel tudjam venni a mintákat, de már az is haladás, hogy egyáltalán fel tudom venni vele őket :D


 Itt még nem tökéletes a mintafelvétel, de gyakorolok szorgalmasan!

 Próbálkozások papíron:
Nincsen kifejezetten nyomdázó lakkom, ezért sima lakkokkal szoktam nyomdázni, nekem azzal is működnek a lemezek. Biztos vagyok benne, hogy nyomdázó lakkokkal szebb eredmény érhető el, de amíg meg tudom oldani sima lakkokkal is a nyomdázást, addig nem fogok nyomdalakkokat venni.
Itt az NYC Spring Tulip lakkját használtam nyomdázásra.


a) BP-20, b) BP-05 c) BP-43, d) BP-41 e) BP-17 



f) MoYou Fashionista 13, g) MoYou Pro 02, h) MoYou Pro 04 f) BP-L007 

Persze készítettem vele manikűrt is, egy egyszerűt. Barack (Rimmel Peachella) alapra kerültek fekete virágok (Essence Black is black) a BP-20-as lemezével.





Ha megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni http://www.bornprettystore.com/3pcsset-sell-double-sided-stamping-nail-stamper-scraper-p-12024.html oldalon. Jelenleg 4,46 $-ba kerül, ami szerintem egész korrekt ár, bár érdemes figyelni az akciókat.
Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.




Ismeritek ezt a nyomdázót? Szeretitek? 
Ha van valami tanácsotok a használatához, szívesen fogadom őket :)

12 megjegyzés:

  1. Sajnos én is jártam így nyomdázóval. Nailland-től rendeltem azt a rózsaszínt, és azzal. Én is megreszeltem, de így sem működik minden lakkal, lemezzel, de nem a puhasága miatt, mert a két szögletes (a fehér és a "marshmallow") tökéletes. Szerintem nem a Te hibád, inkább a párna nem legjobb, legalábbis saját tapasztalatom ez. (-: Az ilyen típusnál sokkal jobb a kemény Essence!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínű tényleg a nyomdázó hibája, nem kompatibilis minden lemezzel sajnos. Kár, pedig próbálom szeretni :)

      Törlés
  2. Ha ez megnyugtat, én sem tudom használni. Megkaptam tesztelésre, és sehogy sem akart működni, én is megírtam, nem ajánlom senkinek!
    Próbálkoztam reszeléssel, körömlemosós átmosással, de ezek olyanok voltak, mint halottnak a csók. Nem, nem, nem, elő sem vettem azóta.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még próbálkozok vele, de van egy érzésem, hogy más után fogok nézni hamarosan. Sajnálom, hogy nem jött be Neked se :(

      Törlés
  3. Nekem is olyan pici nyomdapárnám van, én azzal sehogy sem tudok nyomdázni, egy nyomdázós analfabéta vagyok. :D Neked viszont nagyon ügyesen megy, ahogy látom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, a gyakorlás meghozza a gyümölcsét :) Nekem már ráállt a kezem erre a pici nyomdázóra, úgy látszik, a puhábbra átállni nehezebb ez után :D

      Törlés
  4. Nekem a kis rózsaszín a kedvencem, ebből van egy puhább és egy keményebb is, a keményet csak stamping decalhez használom. Nekem a MoYou is működik, reszelés nélkül is, de ehhez a feketéhez még nem volt türelmem, bár szépen felvette a mintát, de nem görgetéssel, csak sima rányomással. Én is megreszeltem, pár lakkal jól működik, de mivel a kicsi a kedvencem, félretettem, mit szenvedjek :) Ha több időm lesz, majd kitapasztalom. De tényleg, minél puhább, annál kevésbé kell rányomni. A mani szép lett, rengetegszer használtam ezt a mintát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is tudtam, hogy van puhább verziója is ennek a kicsi rózsaszínnek, hol lehet beszerezni ? :D A keményet a legtöbb lemezhez tudom használni, de azért a puhább verzió izgatja a fantáziám :D
      Persze, azt használjuk ami számunkra kényelmesebb és egyszerűbb, feleslegesen ne idegeskedjünk :)
      Köszönöm, szerintem én is sokszor fogok ehhez a mintához nyúlni :)

      Törlés
    2. BPS-nél vettem, duplacsomagban volt a két kis nyomdázó, meg is lepődtem, hogy eltérő keménységűek.

      Törlés
    3. Ó dejó, köszönöm, meg is nézem magamnak ;)

      Törlés
  5. Jó lett az új fejléc, bár kicsit néztem, hogy eltévedtem? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:)
      Volt egy kis időm, és gondoltam, ideje lecserélni a fejlécet másmilyenre. :)
      És akkor már használjuk a saját lakkok képét is:D

      Törlés