2014. július 21., hétfő

72. Moyra Sea Salt Effect körömlakkok

Ezt a bejegyzést már korábban ki szerettem volna tenni, be is volt időzítve, de mikor újra megnyitottam szerkesztésre, voltam olyan ügyes, hogy úgy rátenyereltem a billentyűzetre, hogy az egész kitörlődött, úgy ahogy volt. Szóval most másodjára írom meg a Moyra Sea Salt körömlakk kollekció 3 darabjáról a tesztet :)


Annyi blogon láttam róluk képet, és annyira szerettem volna én is pár darabot a kollekcióból, de nálunk sokáig nem lehetett kapni őket. Aztán egyik nap megjelentek a polcokon a kedvenc mindenes boltomban, úgyhogy rögtön le is csaptam 3 darabra. Szám és név szerint: No. 883 Actinia, No. 884 Calypso, No. 885. Seahorse.


A lakkok különlegessége, hogy színes alapban vannak fehér szemcsék, gondolom ezek lennének a sószemcsék.
A lakkokat 2 rétegben kentem fel, de utólag nézve a képeket, 3 rétegre lett volna szükség. Tartósságuk átlagos, 2-3 napot bírt ki a körmeimen.

Moyra Sea Salt Effect No. 883 Actinia
Az Actiniát és a Calypsot sokan nagyon hasonlónak gondolják, végülis tényleg nem sok különbség van a két lakk színe között. Az Actinia egy picit világosabb a Calypsonál. Nekem az Actinia nem igazán nyerte el a tetszésemet, valamiért ez a lakk tetszik a legkevésbé a 3 körül. Pedig az üvegben nagyon cuki világos babarózsaszín színe van, de felkenve már nem tetszik annyira. Fedése se annyira jó egyébként.

Moyra Sea Salt Effect No 884. Calypso
A Calypso és a Seahorse az, amik viszonylag tetszenek a körmeimen. Ők jobban is fednek az Actiniánál. A Calypso egy kicsit sötétebb rózsaszín, a Seahorse pedig világoslila alapszínnel rendelkezik. Már el is képzeltem a Seahorse-t a Moyra Gel Look No. 912-es szintén hasonló lila lakkjával. :)



A lemosásuk a fehér szemcsék miatt nehézkes, azok úgy rátapadnak a körömre, hogy alig bírtam levakarni.:) Az alufóliás körömlakk eltávolítási módszert érdemes bevetni :)


Kettős érzésem van ezekkel a lakkokkal szemben. Annyira szépnek láttam másokon, hogy muszájnak éreztem beszerezni belőlük, de magamon már kevésbé tetszenek. Lehet jobban tetszenének, ha nem az összes ujjamra kentem volna fel őket. Mindenképp ki fogom próbálni más lakkokkal kombinálva is.

Nektek hogy tetszenek ezek a lakkok?

8 megjegyzés:

  1. Nekem csak a Seahorse van meg, de imádom. Nagy Moyra fan lettem, rettegve lépek be a helyi fodrászkellékeshez emiatt, legutóbb, mikor csak hajpakolásért mentem, magamban mantráztam, hogy nemveszeklakkotnemveszeklakkot... :) És kivételesen kibírtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy tábla csoki ára, ha Moyrát veszek, nekem nincs lelkiismeret-furdalásom, inkább a drágább lakkoknál szokott lenni, hogy megint nem bírtam megállni :)

      Törlés
    2. Általában kettőnél kevesebb lakkal ritkán távozok a kedvenc boltomból. :D Az a baj, hogy mellette van egy édességbolt, ahol nagyon olcsó mindenféle finomság, így persze azokból is hozok el. A pénztárcám meg mindig csúnyán néz rám ezek után. :D

      Törlés
  2. Lehet, magadon kicsit idegennek érzed, de a képeken jól mutat! Nekem mindhárom szín tetszik, mióta a Moyra sorra rukkol elő az újdonságokkal, én is nagy Moyra-imádó lettem, két éve még talán csak egy lakkom volt tőlük, most meg biztos van már 25.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Visszanézve a képeket, tényleg nem is rosszak így együtt. De felkentem egy krém finishű lakkal párosítva a Seahorse-t, és vele jobban tetszik :)
      Nekem is csak gyűlnek és gyűlnek a készletemben a Moyrák :)

      Törlés
  3. pedig nagyon szépek ezek a lakkok.teljesen másak mint a megszokott krém illetve sand finishek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy ilyennel eddig még nem találkoztunk. :) Egyébként most már kezdem megszeretni a saját körmeimen is őket :)

      Törlés
  4. Nagyon jól néz ki ez a lakk. :)

    VálaszTörlés