2014. július 13., vasárnap

70. Lora és Moyra barátság

A Lora Cosmetics nemrégiben kijött néhány új lakkal, melyek között szerepel pár érdekesebb darab is. Eddig nem volt egy darab Lora lakkom se, de az új kollekcióból megfogott pár lakk. Százforintos boltokban lehet rájuk bukkanni.

Ezekhez az új lakkokhoz új üveg is dukál. Nekem személy szerint tetszenek ezek az érdekes alakú üvegek. 
Két lakkot vettem eddig ebből az új kiadásból, ezek közül ma a tejfehér alapban csücsülő színes csillámos lakkot mutatom meg Nektek, egy nemrég vásárolt Moyra lakkal párosítva.


A Lora lakk nagyon hajaz a Golden Rose Jolly Jewels 115-ös lakkra, hiszen ott is tejfehér alapban úszkálnak a színes csillámok. Egyébként a Lora lakknak nincs neve, csak egy baromi hosszú számot találtam, ami alapján esetleg beazonosítható: IN: 238023


A Lora lakkból 3 réteget használtam, de lehet elég lett volna a 2 is. Száradása egész gyors, és a szaga se annyira büdös. A következő képeken már lemattítva láthatjátok, kíváncsi voltam, milyen lesz így. Így is tetszik, talán jobban, mint ha csillogna.

Lehet tudni rólam, hogy nem vagyok valami nagy kék szín imádó, eddig egy darab kék lakkom volt. De annyira megtetszett ez a menta szín a Moyrától (Moyra No. 45), hogy nem bírtam otthagyni. 2 rétegben jól fed a lakk, krémes az állaga. és egész fényesre szárad.



7 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, nekem pont a Jolly Jewels van mind a 10 körmömön, és bár több glittert vittem fel 3 réteggel, a hatás ugyanaz szerintem, csak a Lora biztos olcsóbb :) Legközelebb 1 fehér alappal és két rétegben fogom kenni és nem 10 körömre, csak muszáj volt megnézni így is.(Majd megszívom a lemosással.)
    Hasonló Moyrám van (Gel look-Justine), ezzel is nagyon jól mutat a Lora, meg szinte bármilyen színnel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Fú, én biztos nem kenném fel mindegyik körmömre, az már sok lenne :D Amúgy tényleg szinte bármilyen színnel párosítva jól mutathat a színes glitterek miatt :)

      Törlés
  2. Ez nekem is megtetszett... most néztem a rózsaszín glitterest a piacon, de már elfogyott... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) szerintem bármelyik 100 forintos boltba lehet találni Lora lakkot:)

      Törlés
  3. de szép ez a Lora lakk...újabb termék a listámon :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is jó kis lakk, meg van ebből a kiadásból az eperturmixra emlékeztető lakk, de a csupacsillámosra fáj még a fogam :)

      Törlés