2014. május 3., szombat

48. Rimmel Sweetie Crush 009 Candyfloss Cutie

Mai első posztban egy nem olyan régi lakkot szeretnék mutatni Nektek.Tudom, tudom, nagyon sok blogon szerepeltek már a Rimmel által piacra dobott cukorkalakkok, de én is szeretném megosztani Veletek a véleményemet róluk/róla:)

Már nagyjából 2 hete, hogy megvettem a Candyfloss Cutie rózsazín lakkot, és azt kell mondjam, hogy IMÁDOM <3 Teljesen beleszerettem. Eddig nem nagyon tetszett ez a fajta finish, úgy voltam vele, ha már homoklakk, akkor legyen érdes. De most teljesen megváltozott a véleményem! Az biztos, hogy be fogok még szerezni ilyen lakkokat más márkáktól is.


A lakk nálam 2 rétegben jól fedett, de mivel viszonylag kicsik a körmeim, így valószínű, hogy hosszú körmök esetén ennél több rétegre lehet szükség. A lemosása meglepő módon egyáltalán nem nehéz, aminek kifejezetten örülök:D 2-3 napot bírt ki, csak kisebb kopás volt a körömvégeken, szóval a tartóssága átlagos.

Nagyon nehéz jól lefotózni ezt a finisht, szerintem nem is adják vissza a képek azt, amit én láttam a körmeimen.





Kifejezetten megkedveltem ezt a finisht, nagy a szerelem most ezzel a lakkal:)

Nektek megvan ez a lakk?


6 megjegyzés:

  1. ...very lovely color!!!
    ...kiss...lu!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Örülök, hogy tetszik! :))

    VálaszTörlés
  3. Én most vettem meg ezt a lakkot, de az első lakkozás után azt hittem szívbajt kapok. Ezért a lakkért biztosan nem adnék ki újra pénzt. Olyan, mint egy lejárt szavatosságú lakk, amely felhólyagzik. Nagyon csúnya feltéve. Mindenki szerint szép a napsütésben. Ott csak-csak mutat valamit, de amúgy inkább meg sem mutatnám benne a kezemet.

    VálaszTörlés