2016. május 30., hétfő

217. TESZT ~ Born Pretty Store - 3D Shell paper nail art stickers

 A Born Pretty Store-os tesztcsomagomban lapult egy 3D-s matrica is, melyen apró háromszögek és négyszögek foglalnak helyet. Nagyon tetszett a képek alapján, ezért esett rá a választásom.
.

A többféle árnyalatból én a kékes színekkel rendelkező változatot választottam, mert szerintem jól mutat mindenféle alapszínen, sötéten, világoson. Rózsaszínen is :D


A vele készült manikűr:
Elsőként egy világos színt választottam alapnak, az ILNP Paper Route lakkját. Erre helyeztem fel egy- egy körmömnél csak egy háromszöget. Illetve a gyűrűs ujjamnál már négy matrica is felkerült, négyszög és háromszög egyaránt.

Sajnos a matrica nekem nem túl jól működik. Folyamatosan vissza kell igazítani a helyére a széleit, mert felválik. Úgyhogy kicsit macerás a használata. Egyébként szép, mutatós körmök készíthetőek vele, de ez számomra egy nagy negatívuma.





Mivel nem vagyok teljesen elégedett vele, ezért jó szívvel nem tudom ajánlani ezt a terméket.

Ha mégis megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni http://www.bornprettystore.com/sheet-shell-paper-nail-stickers-holographic-nail-stickers-decals-p-24538.html oldalon. Jelenleg akciós, 1,59 $-ba kerül.

Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.


2 megjegyzés:

  1. Nem lehet kicsit előre meghajtogatni a matricákat? Hátha jobban felveszik a köröm ívét. A Paper Route annyira tetszik, ha nem lenne meg, megvenném a kép alapján :)

    VálaszTörlés
  2. Esetleg egy icipici pillanatragasztó a matricák alá? :)
    Ezt leszámítva álomszép lett ez a mani, és meg kell mondjam, még mindig jobban felveszik az íves alakot ezek a matricák, mint pl az én szépséges holografikus óriáspelyheim, amelyeket emiatt inkább csak a tégely falán át csodálok.

    VálaszTörlés