2016. május 22., vasárnap

215. TESZT ~ Born Pretty Store Chameleon Nail Polish #33

Ismét érkezett egy kis csomagom a Born Pretty Store-tól tesztelésre, és elsőként a már régebben kinézett, duokróm lakkról hoztam bejegyzést.

Még Lexánál láttam meg ezt a szépséget, és a képei annyira csodásak, hogy már alig vártam, hogy leadjam a következő rendelésem a bps-nél. Kíváncsi voltam, hogy tényleg ennyire gyönyörű és hogy rajtam is így működik-e.


Csodásan működik ez a színváltása a lakknak, a mély lila és a zöld szín gyönyörűen elkülönül. A lakk extrája, hogy a mikrocsillámos alap zöld glittereket is tartalmaz, amik galaktikussá teszik az egészet.

Én teljesen beleszerettem. Két rétegben már tökéletesen fed, a glitterek miatt ajánlott rá a fedőlakk, mert kicsit kiállnak. Szerencsére az állaga is megfelelő, és nem is büdös, normál lakk szaga van! Szerintem a képek jól visszaadják, mit is láthatunk ennek a lakknak a felkenésekor :)
Nagy negatívum, hogy írtó picike, összesen 6 ml-t tartalmazó üveg érkezik hozzánk, az igen húzós, 10 $ feletti árához képest :( 

Egy kis nail artot is összehoztam. A gyűrűs és kisujjamnál dry marble technikát használtam, fekete lakk alappal (Color Alike Black St.). A mutató ujjamnál fekete alapra kentem fel egy rétegben a BPS lakkot. A középső és hüvelykujjamnál pedig két rétegben használtam.
A Dry marble technikával a lila árnyalat annyira nem erős, a képeken is inkább a zöld érvényesül.

Egyedül az ára és a kis mennyisége az, ami hátránya ennek a terméknek, emiatt viszont nem tudom teljes szívvel ajánlani.
Ha megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni http://www.bornprettystore.com/bottle-born-pretty-chameleon-nail-polish-varnish-black-base-color-needed-p-24882.html oldalon. Jelenleg akciós, 10,99 $-ba kerül.

Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.
Hogy tetszik ez a lakk?

6 megjegyzés:

 1. Ez a lakk egy csoda! :)
  Ritka, hogy minden egyes fázisban szíven találjon engem színváltós lakk, mert hol egyik fázis suta és fantáziátlan, hol a másik. Itt viszont, te jó ég!
  Nem elég, hogy mindkét színt imádom, sőt, az együttes jelenlét is szép, ott vannak a galaktikus pelyhek...!
  Szerelmes vagyok ebbe a lakkba, de nem rendelem meg. Egy értelmes, 12 ml mennyiségért simán kiadnék akár arányosan többet is, mert igazi ínyencfalattal állok szemben, de 6 ml körömlakk számomra tesztmennyiség. :(
  Az üvegcsék aljáról az utolsó millilitert max szárazecset technikával tudom kinyerni, vagy szivacsra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye, hogy mennyire szép ez a lakk? Nagyon különleges. Annyira sajnálom, hogy csak ekkora mennyiséget kapunk a pénzünkért. Legalább 10-12 ml lehetne, hogy ne csak párszor tudjunk gyönyörködni benne.

   Törlés
 2. Gyönyörű lakk de tényleg nagyon kicsit kapunk a pénzükért belőle. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek Veled, sajnos az ár-érték aránya nem jó ennek a lakknak :(

   Törlés
 3. Drága de tényleg szép. Nekem már a 8 ml-s lakkok is a 'hopp, elfogyott' kategória, szóval 6 ml, hát az kevés, de tuti elfogy.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez a mennyiség tuti elfogy. Csak ne kerülne ilyen sokba ez a pici mennyiség :(

   Törlés