2016. május 25., szerda

216. TESZT ~ Born Pretty Store - Virágos 3D matrica

Ismét egy Born Pretty Store-os termékteszttel jövök, mégpedig egy arany színű virágmintás matricáról.


A manikűr alapszíne a Rimmel Rita Ora kollekcióba tartozó Peachella barack színű lakkja, ami az egyik nagy kedvencem lett most tavasszal. Korábban nem tudtam eldönteni, hogy tetszik e. Kicsit narancsosnak éreztem magamon, de most már megbarátkoztam vele. Valamikor narancsosabb, van amikor kimondottan az a barackos szín, amit kerestem sokáig.
Még egy kis dry brusht is vittem a manikűrbe, fehér és rózsaszín lakkal. Annyira nem látszik a képen, élőben jobban mutatott :)
A BPS termék egy átlátszó alapon érkezik,  erről kell lehúzni használat előtt. Érdemes méretre vágni, és úgy levenni az átlátszó fóliáról. Igaziból nem bonyolult a használata. Az alapszínre kell ráhelyezni matricaként. Kicsit kiáll a köröm felületéből, érdemes rá a fedőlakk.







 Nekem nagyon tetszik, egyedien variálható azzal, hogy hogyan helyezzük fel a körömre a matricát.

Ha megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni http://www.bornprettystore.com/sheet-embossed-nail-stickers-blooming-flower-nail-stickers-decals-bp049-p-24910.html oldalon. Jelenleg akciós is, 1,49 $-ba kerül.

Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.





6 megjegyzés:

  1. PAncsi a számból vette ki a szót, csodaszép lett. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik ez a manikűr,annak ellenére,hogy nem csípem a 3d matricákat.Viszont alaplakkal tökéletes lett!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is nagyon jó lett! :) Bár engem zavarna, hogy picit kiáll.

    VálaszTörlés
  4. Csodálatos, nagyon eltaláltad a színeket!

    VálaszTörlés