2016. május 7., szombat

213. Háromszöges manikűr

Mára egy nagyon cuki rózsaszín, nyomdázott manikűrt hoztam, amihez 2 új szerzeményemet használtam. Egy Aden Gel Effect lakkot és a Moyra egyik nyomdalemezét avattam fel.


Mikor legutoljára Szegeden jártam, ellátogattam a kedvenc kis bizsus lakkos boltomba (Kincses sziget), ahol rengeteg lakk megtalálható és meglepetésemre még a Moyra nyomdalemezek is ott voltak. Lakkok közül ezúttal egy Aden lakk jött velem haza. Egy kislányos, babarózsaszín lakk, ilyenem szerintem még nincs (szerintem :D ). 
A Gel Effect GE 03-as számú lakkocska, 11 ml-t tartalmaz az üvege. Zselé hatású körmöket ígér az üvegen lévő felirat. Bevallom, én arra számítottam, hogy már egy rétegben szuperül fog fedni, de sajnos csalódnom kellett. A kis körmeimre 2 réteg kellett, de lehet egy harmadik is ráfért volna. Ha hosszabb körmökre próbáltam volna, tuti három vagy négy rétegre is szükség lenne. 
Mindenesetre a színe kárpótol, ráadásul a mennyisége is sok, úgyhogy egyhamar nem fog elfogyni, még ha több rétegben is használom.
Száradása átlagos, és fényesre szárad. Tartósnak is mondhatom, mert nem pattog, csak szépek kopik, kb. a harmadik napon mostam le, mert már meguntam.

Nagyon nehéz volt fotózni, mert annyira világos, hogy a fényképezőm nem túl színhűen tudta megörökíteni.



A Moyra lemezek közül ezúttal a Geometry lemez került hozzám, nagyon klassz minták vannak a lemezen. Az előző, Sweet Dreams lemezzel nem voltam teljesen elégedett, de ez a lemez nagyon jól működik, a minták szépen feljönnek, aminek nagyon örülök. :)

A további képeket már vakuval készítettem, ezeken egészen színhelyes a rózsaszín lakk színe!


A lemezről az alsó sorban lévő háromszöges mintát választottam, és a minta felvétel után kitöltöttem egy kis bronzos (Catrice Genius in the Bottle) színű lakkal a fehér (Essence Wild White Ways) vonalak közötti teret.
Szerettem hordani ezt a manikűrt, és szívesen fogok ezután a lemez után nyúlni a jövőben is.



Hogy tetszik a manikűr? Van esetleg Aden lakkod? Hogy tetszik ez a Moyra lemez?

6 megjegyzés:

  1. De jól néz ki! Még nem is láttam élőben Aden lakkot, de nem baj, így is sok lakkom van. :) Mivel van 2 Moyra lemezem, többet nem akarok, én sietős nyomdázó vagyok, maradok a MoYounál.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, nagyon bájos! :) cuki színek

    VálaszTörlés
  3. Szépséges manikűr, lágy, finom színekkel is milyen ütős a geometrikus motívum! :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett ez a mani! Eldöntöttem, nekem kell ez a nyomdalemez. :D

    VálaszTörlés
  5. A Kincsesbe menjen mindenki!!! :D
    Csodás manikűr, imádom. :)

    VálaszTörlés