2016. május 5., csütörtök

212. LFP - Szupergonoszok

A Lakkozz! Fotózz! Posztolj! következő állomása nagyon izgalmas. A mostani témát Mesy, a Testvérkódex blog egyik írója választotta és a szupergonoszok téma mellett döntött. 


Amikor megláttam a mostani témánkat, úgy gondoltam, hogy tuti kihagyom, nem nézek szuperhősös filmeket. Aztán belegondoltam és ...dehogyis nem. A Marvel filmek nagyon tetszenek. Ráadásul pont  múlthéten néztem meg két jó kis filmet, és köztük volt a Thor2 is. 
A Thor, illetve Avangers filmekben nagy kedvencem Loki, és ugye ő nem éppen a jó kategória, szóval mondhatjuk szupergonosznak is.  A színész, Tom Hiddleston sem mellékes, nagyon jól játssza szerintem a szerepét (és nagyon helyes is :D ). Egyébként ő játszik az Éjfélkor Párizsban, és egy új sorozatban, a The Night Managerben Hugh Laurie-val.

No de eleget áradoztam róla, jöjjön a manikűr:


Az alapszín a CbL Scattered Sun Flare, a  Nailland  és Edina csodás lakkja. Loki ruhája, és  díszítése, illetve a sisakja adta az ihletet, ezek részletei kerültek a manikűrre arany, zöld és fekete lakkal és ecset segítségével. A sisak sajnos nem igazán látszik teljesen, a fény minden képen pont oda csillan. De remélem azért valamelyest látható. A többi körmömre csillagos, füstös égboltot próbáltam megjeleníteni, inkább kisebb sikerrel.
Most nagyon tetszenek a témára készített körmeim és szerintem jól sikerültek a megrajzolt részletek.:)




Hogy tetszik a manikűr? Ismered Thor, Loki karakterét? Van kedvenc szuperhősöd és szupergonoszod?



8 megjegyzés:

  1. Szuper lett! Imádom a misztikus, bizarr alkotásokat, és nálad most a választott színek is csodálatosak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) A hangulatát a csodás CbL lakk adja, nagyon jó kis alap :)

      Törlés
  2. Wow, nagyon állat lett! A sisak szuperül sikerült :) Én sajnos nagyon béna vagyok, szinte egy ilyen karaktert sem ismerek, így Thort sem. A manikűröd viszont nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Érdemes megnézni a filmet/filmeket, ahhoz képest, hogy azt gondoltam, fiúknak való, még én is elszórakozok rajtuk, és a legjobban az tetszik, hogy humor is van bennük, ami végül szerethetővé teszi számomra a karaktereket :)

      Törlés
  3. Loki volt a második ötletem, hogy talán őt festem meg! aztán elvetettem mert nem nagyon tudtam, hogy is fogjak bele. hát milyen jól tettem.....nagyon jó lett a tiéd!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)Szerintem érdekes lett volna látni, hogy téged mi fog meg Lokiban:) Én is kicsit megijedtem, mert nem tudtam hogyan fogjak hozzá, milyen részletet ragadjak ki. Végül is a sisakja szerintem a legjellemzőbb, így e mellett maradtam:)

      Törlés
  4. De gyönyörű, imádom a színeit!

    VálaszTörlés
  5. Imádom, nagyon jó lett! Annyira átjön, hogy Loki inspirálta :)

    VálaszTörlés