2016. április 25., hétfő

211. ManiCute - Elegancia

Ma újabb témával jelentkezünk a ManiCute-os lányokkal. Ezúttal az elegancia jegyében készítünk manikűröket.

Az én manikűröm erre a témára nagyon nagyon egyszerű lett. Csak pár díszítő kövecskét (BPS 1,5 mm-es) használtam fel az egyszínű nude (Miss Sporty 031) alapszínhez.
Eredetileg nyomdás manikűrt szerettem volna, el is készítettem a feléig (középső és gyűrűs ujj) , mikor úgy döntöttem, felteszek pár strasszot a  mutató és kisujjamra. Majd ekkor egy csapásra lemostam a nyomdás részeket, és a többi körmömre is az a pár kövecske került. ÉLőben egyébként sokkal ütősebb színű ez a királykék strassz
Szóval a nyomdázás még várat magára, de mivel az is nagyon mutatós lett volna, így mindenképp el fogom készíteni, és hamarosan ti is láthatjátok majd.



Hát igen, lehettem volna kicsit kreatívabb, de most ehhez az egyszerűséghez volt kedvem. Majd  máskor  készül egy kicsit vadabb manikűr:)







4 megjegyzés:

  1. Egyszerű is lehet elegáns :)

    VálaszTörlés
  2. néha a kevesebb több :) így is nagyon mutatós:)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is nagyon cuki lett! Nekem tetszik,hogy ilyen visszafogott,de egyben elegáns mani is. :)

    VálaszTörlés
  4. Ó, ez nagyon szép. A manik nézegetésénél sosem tudom, hogy most elegáns manikűr a téma vagy az elegancia ihlette. A tiéd az előbbi, mert az elegáns szerintem a kevesebb több elven alapul, legalábbis ha elegáns mani kell, a minél egyszerűbb szolid mani ugrik be nekem.

    VálaszTörlés