2016. április 18., hétfő

209. Manikűrvadász 25. forduló

Végre végre! Elérkezett a Manikűrvadász legújabb, ezúttal már a 25. fordulója. Ezúttal Ciiska volt a háziasszonya ennek a fordulónak, köszönjük a szervezést! :) 


 Már nagyon nagyon vártam a fordulót, hiszen a sors keze ezúttal ismét Ciiskát sorsolta mellém, tehát a háziasszonytól vadászhattam! :D Vártam már, hogy mikor vadászhatok ismét tőle, hiszen már egyszer vadásztunk egymástól, és Ciiska nemrég újra vadászhatott tőlem. Végre én is választhattam a csodás manikűrjei közül. Ami egyáltalán nem egyszerű, hiszen szebbnél szebb manikűröket készít.
Rengetegszer átböngésztem a blogját, és nem is tudtam csak egy manikűrt vadászni. Kettőre tudtam leredukálni, de van még pár, amit szeretnék elkészíteni az én verziómban.

1. Eredeti manikűr:
Egy körkörös mintát tartalmazó, nyomdás manikűrt választottam első körben. Nagyon megtetszett a színösszeállítás, meg a formák. Nagyon egyben van a manikűr, nem hiába lett az egyik kedvence Ciiskának :)

Forrás
1. Az én verzióm
Holografikus lakkokat választottam én is alapszínnek és minta kitöltésre. A mintát egy MoYou nyomdalemezről választottam. Próbáltam hasonlót keresni, ez is körkörös mintákat tartalmaz, de kisebbek. A színek nekem kicsit csajosabbak lettek, rózsaszín és pirosas lakkot választottam kitöltésre.
Mindenesetre, szerintem egész jól sikerült a vadászat, a hasonlóság felfedezhető :)





2. Eredeti manikűr
Második verziónak egy számára nagyon kedves eseményhez köthető manikűrt választottam. Az évfordulós körmei szépségesek voltak, nagyon finom, ízléses manikűrt alkotott. 

Forrás
2. Az én verzióm
Meg is ihletett, így egy kicsit változtattam a színeken, de alapvetően megmaradt ez az eleganciája, amit áraszt Ciiska manikűrje.
A rózsaszínhez nyúltam ismét, a Moyra rózsaszín holografikus lakkja a nyomdázáshoz is tökéletes, ezért a Pet'la Plate The perfect one lemezéről (amit Ciiska is használt) kiválasztott mintát is ezzel nyomdáztam.




Nagyon szuper érzés volt a háziasszonytól vadászni! Remélem elnyerik a manikűrök a tetszésed :D

Kíváncsi vagyok a többiek levadászott manikűrjeire, itt meg is lehet nézni őket.




16 megjegyzés:

  1. Mindkettő szuper lett! Az első mintája nagyon édes :)

    VálaszTörlés
  2. Az első manikűr csodálatosan szép lett, a másodiknál viszont a szép pasztellrózsaszín mutatóujj az, amiért odavagyok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, örülök, hogy neked is tetszik :) Ez a halvány rózsaszín egy régi Rimmel lakk, a Lose your lingerie árnyalat, de szerintem már nem kapható:(

      Törlés
  3. Igeeen, nagyon tetszik mindkettő! :D A MoYou-s maninak nagyon különleges a mintája, a második pedig nagyon tetszik ezekkel a színekkel, egyszerre bájos és elegáns! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de jóó, nagyon örülök, hogy tetszenek Neked. Igyekeztem méltó utódokat alkotni :) :D

      Törlés
  4. De jól néznek ki, ez melyik MoYou lemez?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Igen, elfelejtettem beleírni a bejegyzésbe, elnézést! Ez a minta a MoYou Holy Shapes 11-es lemezéről való, jó kis geometrikus formák találhatók rajta:)

      Törlés
  5. Nagyon szépek lettek! (-: Nekem az első azért jobban tetszik! (-:

    VálaszTörlés
  6. Szuperek lettek! Nekem a második jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
  7. Mindkettő bámulatosan szép! :)

    VálaszTörlés
  8. Mindkettő gyönyörű! Az első olyan szép színes, a második pedig teljesen én vagyok <3

    VálaszTörlés
  9. Mind kettő gyönyörű lett,bár egy kicsit talán az első jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
  10. Hűha, mindkettő újraalkotás tökéletes lett, nagyon szépségesek :)

    VálaszTörlés