2016. április 7., csütörtök

206. LFP! - Scabby Chic



Az LFP! következő fordulójához érkeztünk, a Shabby Chic-hez, amit ezúttal Szilvi választott.
Bevallom, először azt se tudtam mi ez, eszik vagy isszák :D Természetesen a gugli segítségemre volt, és meg is néztem gyorsan mit  takar a kifejezés.
"Omladozó eleganciának" lehetne fordítani ezt a nem is olyan régen alakult lakberendezési stílust. Nem túl hivalkodó, nem túl vad, nem túl tökéletes. Ezek jellemzik leginkább.  Nekem a vintage stílus jutott eszembe a képekről, amiket láttam róla.

Forrás

Tavaszi színekbe öltöztettem a körmeimet, a babarózsaszín (Essence Forgive me) és a babakék Essence Play with my mint) kapott főszerepet a manikűrben. Szabadkézzel alkottam meg ezúttal a mintákat, így nem lett tökéletes. Pöttyök kerültek a mutató- és kisujjamra. A gyűrűs ujjamon rózsák, a középsőn a rózsák mellett "egyenes" vonalak is helyet kaptak.
Nem lett a legjobb a színválasztás, de a fehér lakkom nincsen velem, így egy halványszürkés lakkot (Max Factor Opal) választottam helyette (nem túl hivalkodó). 
Szerintem egész jól sikerült, tetszik a végeredmény. Ha fehérrel lennének a pöttyök és a vonalak, látványosabb lenne.



Ismerted ezt a stílust? Hogy tetszik a manikűr?





7 megjegyzés:

  1. Szerintem még jobb is a szürke, ha már régies a stílus. Azaz, omladozó elegancia, ez az, ami nem tetszik benne, mint amikor megy tönkre egy régi szép holmi, de nincs rá igény, pénz felújítani, kicserélni, pont olyan. A manikűr viszont tetszik!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik, csodásan megalkottad :) Legjobban a gyűrűsujjad nyerte el a szívem!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett! :) Nekem a szürke picit fura benne, de összességében szuperül mutat :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon elegáns megoldás lett, öröm ránézni!

    VálaszTörlés
  5. Tetszik, a gyűrűsujj és a kisujj a kedvencem, talán a szín miatt.

    VálaszTörlés