2016. április 3., vasárnap

204. TESZT ~ Essence The Gel nail polish - My love diary

Az előző bejegyzésben szerepelt a mai alanyom, az Essence the gel vonalába tartozó My love diary körömlakkja.


Van néhány az Essence új, a the gel nail polish vonalba tartozó körömlakkom, és mindet nagyon nagyon szeretem. A minőségük szerintem szuper, állaguk is a pont megfelelő krémes. Áruk márciustól még olcsóbb, 449 Ft a drogériákban, és ezért az összegért 8 ml lakkot kapunk. Tartósságuk is jó, rajtam 3 napot kibírnak alap és fedőlakk használatával. Ami pedig a legjobban tetszik, hogy már egy rétegben is tökéletes fedést biztosít.

Most az egyik újoncomról, a My love diary árnyalatról hoztam pár képet. A körmeimen két rétegben látható, és fedőlakk nélkül. Szerintem látszik, mennyire fényesre szárad :)
A színe fogott meg. Régóta szerettem volna egy téglás, mályvás, rezes színt, és a My love diary tökéletes számomra. Igaz, hogy nem a legtavasziasabb szín, de én szívesem viselem ilyenkor is.



Ha már a fedése nagyon jó, akkor nyomdázásra is tökéletes lehet. Egy egyszerű, rózsás manikűrt készítettem vele. A MoYou Pro 04-es lemezéről választottam a mintát. A nude szín a Flormar Teddy Always with Me árnyalata (amiről szintén hozok nemsokára egy tesztet)





Mi a véleményed az új Essence lakkokról? Megvan tőlük valamelyik árnyalat? Hogy tetszik a manikűr?

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a szín, legközelebb megnézem magamnak, hátha passzol az én barna bőrömhöz is. Hogyhogy csak 450Ft-osak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is csodaszép szín, remélem, neked is jól fog állni! Nem tudom miért csak ennyi, de mindenképp jól járunk vele :D :)

      Törlés
    2. Gondolkodtam egy kicsit, lehet, hogy az új szortiment miatt ment le az áruk :)

      Törlés
  2. A színek gyönyörűek, kettőt vettem is, de nekem nagyon hamar besűrűsödnek. Szép mani!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Nekem szerencsére nem kezdtek el besűrűsödni, én inkább a Moyra lakkjaival vagyok így, és azok pluszba bubisodni is kezdenek rajtam:/

      Törlés
    2. Nagy Moyra-fan vagyok, de el kell ismerni, hogy a felétől már lehet kidobni őket, mert kár beléjük a hígító. Sajnos a drága márkákkal is ez van, a PP és AE lakkokat is hígítani kell a végefelé.

      Törlés
    3. Sajnos igen, és ha azt vesszük, mennyivel drágábbak a "márkás lakkok", és ugyan úgy sűrűsödnek. Szóval hiába a nagy mennyiség, ha a felét nehezen vagy sehogy nem lehet használni.:(
      Kitalálhatnának a gyártók a sűrűsődés mentes lakkokat, amik sok idő elteltével is jó minőségűek maradnak;)...de hát fogyasztói társadalom

      Törlés
  3. Nagyon szép a lakk is és a manikűr is. :)

    VálaszTörlés