2016. március 30., szerda

202. Tavaszi manikűr Moyra termékekkel

Mára egy nagyon bájos manikűrt hoztam, amihez az első Moyra nyomdalemezemet is felhasználtam.


Végre sikerült nekem is hozzájutnom a Moyra saját nyomdalemezeihez, gyorsan el is hoztam belőle a nekem leginkább tetszőt, ami a Sweet Dreams nevet viseli. 

Gyönyörű virágos minták mellett találhatunk a kávézás szerelmeseinek való mintákat, illetve geometrikus minták is helyet kaptak a lemezen. Nekem egyből a virágmintákon akadt meg a szemem, így nem volt kérdés, hogy az egyikkel fogok készíteni egy manikűrt.

A lemezről nem írnék hosszú véleményt, már nagyon sok blogon leírták a véleményüket a Moyra lemezekről. A minták nagyon szépek és egyediek, sajnos van, amelyik nem jön szépen fel. Így sajnos minőségével nem vagyok teljesen elégedett. A lemez tényleg igen nagy, ez nekem a tárolásnál gondot okoz, mert egy dobozban tartom a lemezeimet és ez sajnos nem igen fér bele :( Lehet nagyobb doboz után kell néznem ?! :D )


Halványrózsaszín alapszínre a Moyra holographic kollekciójába tartozó  No. 256 rózsaszín holografikus lakkjával nyomdáztam egy virágos indás mintát. Látszik, hogy a minta nem mindenhol került tökéletesen a körmökre.

Mindenesetre nekem nagyon tetszik a lemez, jól kihasználható minták vannak rajta és az ára sem rossz, a Moyra saját oldaláról is 1490 Ft-os áron lehet hozzájutni.



Hogy tetszik a manikűr?

5 megjegyzés:

  1. Csinos :) A holos lakkokkal egész jól működik a lemez, de tényleg acetonmentes lemosó kell nyomdázáshoz, mert mással szenvedés, ill. a szilikonos vagy keményebb nyomdázók váltak még be hozzá. Nekem is ez a lemez van meg és az ünnepes és azt hiszem, ennyi elég is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Többet vártam én is a lemeztől, szerintem azért fogok még tenni velük egy próbát, mert vannak nagyon jó mintájúak :) hátha csak kifogtam egy rosszabbat

      Törlés
  2. Mivel imádok nyomdázni,megfordult a fejemben,hogy kéne Moyra lemez.Aztán jött a sok pro és kontra,egyenlőre nem tudom,hogy megéri-e az árát.Az,hogy nem lehet vele normálisan nyomdázni,elveszi a kedvem tőle,az is,hogy a minták nagyok (ok,nincs rövid körmöm ), viszont ha olyan mintát akarok ami nem nonfigurativ van,máris nem éri meg.Amúgy tényleg vannak nagyon szuper minták amiket kipróbálnék,DE....Szóval nem vagyok nagyon határozott ezen a téren :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sok hideget meleget olvastam róla, ezért is szerettem volna kipróbálni, hogy nekem hogy működik, saját tapasztalatot gyűjteni. Szerintem még teszek vele kísérletet, hátha nem lesz gond a következő választottammal:)

      (A határozatlanságról jutott eszembe ez a mondat: "Kicsit határozatlan vagyok, vagy nem ? :D)

      Törlés
    2. ahahhah :D :D
      Lehet beadom a derekam,meglátom :) még gondolkozok kicsit :)

      Törlés