2016. március 24., csütörtök

200. LFP! - Tavasz

Az előző fordulóját kihagytam a Lakkozz! Fotózz! Posztolj! -nak, de tervben van a pótlása! Mostani fordulóra viszont elkészítettem a manikűrt, és nagyon elégedett vagyok vele!


A mostani témánkat Ciiska választotta! Nem is jöhetne jobbkor a Tavasz témája, hiszen már egyre jobb és jobb az idő, kezdenek nyiladozni a virágok. Később megy le a nap is, ami jót tesz a léleknek. Imádom a tavaszt, kedvenc évszakom az ősz mellett!

Egy nagyon vidám, tavaszi manikűrt készítettem erre a fordulóra. Nemrég Adéltól vettem egy "kisebb" water decal csomagot, amiben szebbnél szebb virágos minták vannak. A forduló pedig kapóra jött, hogy fel is avassam az egyiket.

A water decalt egy világossürke ( Max Factor Opal) alapszínre vittem fel, a többi körmömre pedig az Essence The Gel lakkjai közül a Forgive me és Paly with my mint árnyalatok kerültek 1-1 rétegben.


Sajnos nem tudom, hogy honnan származik a water decal, de ebay-en vagy born pretty store-on biztos vannak hasonló minták.





Annyira vidám lett, imádtam a körmeimen, alig akartam lemosni. A közeljövőben biztos lesz még jópár water decal-os manikűr a blogon, mert gyorsan, nagyon mutatós körmöket lehet alkotni velük.

Hogy tetszik a manikűr? 




5 megjegyzés:

  1. Nagyon vidám lett, szuperül áll neked :)

    VálaszTörlés
  2. De nagyon jó ez a matrica! Szép lett!

    VálaszTörlés
  3. Uh, nagyon tuti lett! Vidám, tavaszias, pasztell. Nagyon tetszik!! A blog új külseje is szuper lett!

    VálaszTörlés
  4. Jaj, nagyon szép manikűr, igényes, hatásos színkombinációban használtad ezt a matricát, beleszerettem a maniba! :)

    VálaszTörlés
  5. Igen, ez maga a tavasz, imádom!!

    VálaszTörlés