2016. március 4., péntek

194. TESZT ~ Born Pretty Store - Clear Jelly Nail Art Stamper

Egy ideje már megkaptam a  Born Pretty Store-tól tesztelésre kért termékeket, de még kicsit próbálgattam őket. Elsőként a mostanában népszerűvé vált átlátszó nyomdázót mutatnám be.


Vacilláltam az elején, hogy melyik átlátszó nyomdázót is válasszam, mert volt egy dupla csomag is, ami két nyomdázót tartalmazott. Végül mégis csak az egy darabos verziónál maradtam, mert hát mi van ha nem működik.


A nyomdázó "teste" is átlátszó, nem csak a párnája. Igen fura volt először, hogy a másik vége a nyomdázónak lyukas, tehát nincs ott semmi, még átlátszó műanyag rész se. De hát ezért lehet átlátni rajta :D
A párna igen kemény, már rég nyomdáztam ilyen kemény párnával, a képen látszik is, hogy alig tudtam benyomni az ujjamat.
A szilikonból készült mintafelvevő párnát nem szabad lakklemosóval tisztítani, mert tönkreteheti. Ezért vagy celluxszal, vagy szöszleszedő hengerrel érdemes takarítani, leszedni a rajta maradt festéket. Én eddig celluxot használtam, és teljesen jól működik.


Számomra abszolút bevált ez a nyomdázó, mostanában hozzá nyúlok, ha nyomdázhatnékom van. Nem zavar, hogy kicsit keményebb a párna, tökéletesen felszedi a mintákat, még a nekem kevésbé jól működő lemezekről is. Ami nagy piros pont!

Természetesen készítettem vele manikűrt is. Egy nagyon egyszerű, fekete-arany kombinációt választottam.


Az Essence Black is back fekete lakkjára nyomdáztam a Boulevard arany lakkjával. A mintát a Born Pretty Store BP-L007-es lemezéről választottam. Próbáltam egy olyan mintát választani, amit nehezebb felhelyezni a köröm kiválasztott részére. Persze a szemmértékemmel még az átlátszó nyomdázó ellenére is problémák vannak, ezért nem is sikerült pl. a mutató ujjamnál középre helyezni :D




Én teljes mértékben elégedett vagyok ezzel a termékkel, ezért jó szívvel tudom ajánlani.

Ha megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni http://www.bornprettystore.com/2pcsset-clear-jelly-nail-stamper-crystal-clear-silicone-nail-stamper-scraper-p-24059.html oldalon. Jelenleg akciós is,  2,99 $-ba kerül.

Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.



4 megjegyzés:

  1. Szép lett a manikűr! Szeretem én is az átlátszó nyomdázót, jó találmány, csak nagyon sérülékeny, forgalmazhatnák kupakkal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már vannak kupakkal is. :D
      Én is nagyon szeretem, bár még nem mindig tudom vele szépen felvenni a mintát.

      Törlés
    2. Én is csak görgetve és nem mindegyik lemezről. Fémes lakkal működik legjobban.

      Törlés
  2. Ó, egy gyönyörű lett. :)

    VálaszTörlés