2016. január 16., szombat

184. LFP! - Az év színei 2016

IsaBella egy szuper hírrel örvendeztetett meg Karácsonykor, mégpedig, hogy újraindul a Lakkozz! Fotózz! Posztolj! sorozat, amiben anno én is részt vettem pár forduló erejéig. Rögtön igent mondtam az újbóli csatlakozásra, főleg, hogy pont előtte nap gondoltam rá, hogy mi is lehet ezzel a kezdeményezéssel :)


Az első témánk a Bella által választott év színei lettek. 2016-ban a rózsakvarc, és a hűvös kék színeket választották meg. Hozzám egyértelműen a rózsakvarc áll közelebb, de ha már két színt választottak meg, akkor gondoltam mind a kettőt próbálom megjeleníteni a körmeimen :)

Én egy nagyon egyszerű manikűrt gondoltam ki erre a témára. Fehér alapszínre (Flormar Over the Alps) kerültek kissé átmenetesen egy világosabb rózsaszín (Moyra 54)  és egy babakék  (Aden No 127) lakkok segítségével körök...vagy pöttyök...vagy minek nevezzem őket...
Törtem a fejem (mint Micimackó), de sehogy se jut eszembe a technika neve, amit alkalmaztam.
Szóval egy fülpiszkálót acetonos körömlakklemosóba mártottam, majd a kipöttyintett színes körömlakkból vettem fel, és néhányszor lenyomkodtam, majd csak ezután nyomtam rá a körmömre. Így jöttek létre a kis felhőcskék, vagy pöttyöcskék. Nem tudom rájuk a jó szót. :D Ha tudjátok a technika nevét, osszátok meg velem :)



Hogy tetszik a témához készített manikűr? Hogy tetszenek az év színei?






9 megjegyzés:

  1. Azt hiszem a water colour technikára gondolsz :) Én is pontosan ugyanilyet készítettem a témára, csak a színeket össze-vissza pötyiztem a körmeimen :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett a manikűr, a finom, lágy foltok kellemes hangulatúak! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett ,olyan kis kellemes és puha, mint egy selyemsál :)

    VálaszTörlés
  4. Micsoda telepátia! :) Tetszik a mani is.

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép lett : )) nekem is ki kell próbálnom ezt a technikát! : )

    VálaszTörlés