2015. december 3., csütörtök

176. ILNP - Mega (X)

A Naillandtől való rendelésemkor beválasztottam a kosaramba az ILNP Mega(X) lakkját is. Ma őt mutatnám meg Nektek.


A képek sajnos nem a legjobb minőségűek, így nem tudom megmutatni a lakk igazi szépséget, de talán valamennyit mégis sikerül átadnom belőle Nektek. 
A lakk egy átlátszó lakkban lévő holo csillámokból, szilánkokból álló szépség, ami kettő, de inkább három rétegben fed igazán. Száradása nekem kicsit lassúcska, de végülis a másik ILNP lakkom (Paper Route) is lassabban szárad. Ez gondolom a márka többi lakkjára is igaz. 
Már sok helyen láttam ezt a lakkot, és az elején még túl soknak gondoltam, de aztán mégiscsak elkezdett motoszkálni az agyamba, míg végül eljutottam a "KELL" szintig. És egyáltalán nem bánom, hogy a készletembe tudhatom, mert annyira csodaszép ^^ Szuper nailart alap, meg fedőlakk is, de önmagában is simán hordom :D
Persze van jóval olcsóbb lakk, ami nagyon hasonló szépséggel bír (pl Moyréknál tuti van), de hát na...sikerült elcsábulnom rá :)

A képeken két rétegben látható, fedőlakk nélkül. Lemosásakor oda kell figyelni, mert hajlamos becsillámozni az ujjakat, és egy kissé ragaszkodó is. :)



Természetes fénynél:





Lámpafénynél:







Hogy tetszik ez a lakk? Megvan esetleg? Szereted az ennyire holo lakkokat?

2 megjegyzés:

  1. Szép ez a lakk, jól áll Neked. (-: Én szeretem a szemkiverős holo lakkokat, van több darab az ultra holo kollekcióból. (-'

    VálaszTörlés
  2. Szép lakk, ismerem.. Nem hiszem, hogy ennyire finoman holos lakk lenne olcsó kategóriából. Holocsillámos van Moyrából, de nem ugyanilyen.

    VálaszTörlés