2015. április 8., szerda

122. Stílus kihívás - 6. Góth

Elérkezett Thimmyke Stílus kihívásának utolsó fordulója. Nagyon jó kis témák voltak ebben a kihívásban is, igaz, az előző körben nem posztoltam, de ezt a közeljövőben pótolni fogom!


Az utolsó téma a Góth stílus volt. Ez a stílus eszméletlen messze áll tőlem, soha meg se fordult a fejemben, hogy ilyesmi stílusom legyen. Úgyhogy igazi kihívás volt, mit is alkossak. Eredetileg egy fekete piros kombót álmodtam meg a körmeimre, de persze hogy nem volt nálam egy piros lakk sem :(
Ezért lightosabbra vettem a manikűrt, és ezt sikerült alkotnom:


Most előkerült a nyomda, így az utolsó körben. A MoYou Pro 02-es lemezéről választottam két mintát, amik egészen összeillenek szerintem. Az alapszín egy kifutó Catrice kollekció tagja, én teljesen beleszerelmesedtem a színébe, ami eléggé meghatározhatatlan. Fényviszonytól függően hol hússzín, hol barna köszön vissza enyhe arany csillámmal megspékelve (amit sajnos nem tudtam megörökíteni a képeken). 



Annak ellenére, hogy nem ezzel az alapszínnel képzeltem el ezt a fordulót, mégis nagyon közel került ez a manikűr hozzám. Kicsit vad, mégis nőies is egyben.


Felhasznált lakkok
Catrice Viennart Collection - Vienna Rose Woods
Lovely Nr 34

Nyomdapaletta: MoYou Pro 02

Nektek hogy tetszik ez a manikűr?

Többiek munkáit is nézzétek meg:





6 megjegyzés:

  1. Minden egyes posztodban szebbnél szebb manikűröket mutatsz. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos lett bármikor hordanám :)

    VálaszTörlés
  3. Én viselném bármikor, nagyon mutatós lett!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen a kedves szavakat, aranyosak vagytok :) Örülök, hogy tetszik Nektek!

    VálaszTörlés