2015. április 28., kedd

123. Nail Stamping Challenge 2.0 - Spring

Jelentkeztem egy újabb kihívásra, ami nem más, mint Lora körömnyomdás kihívásának legújabb változata. A mostani témák is széles körben mozognak. Az első témánk a tavasz lett.


Ha tavasz, akkor virágok és rózsaszín. Nekem legalábbis ez ugrik be erről az évszakról először. Így össze is párosítottam a két kedvencemet, és ez a manikűr született belőlük.


Mindegyik körmömre fehér lakkot (RdL - Coconut milk) kentem alapnak. A mutató és középső ujjamra még került egy réteg halvány rózsaszín körömlakk (Sally Hansen - Bamboo Shoot). A gyűrűs és a kisujjamra virágmintát nyomdáztam sötétrózsaszín (Rimmel 60 seconds Fast & fuchsia) lakkal, a nemrég rendelt Born Pretty Store BP-20-as lemezén található virágminta felhasználásával. Azokat a virágokat, amelyeknek a szirmai nem voltak teljesen kitöltve,  kitöltöttem  halványabb (Sally Hansen - Bamboo Shoot) és egy pink (Max Factor Marshmallow) lakkal. A végén pedig pontoztam a Moyra Sand Effect arany rózsaszín homoklakkjával a virágok közepébe és a mutató és középső körmeimre.


Nekem nagyon tetszett a végeredmény. A képek sajnos nem azt adják vissza, amit valójában láttam. Sokkal rózsaszínesebb a Sally Hansen, nem ilyen nude színű, mint a képeken.

Még egy pár szó a BP lemezről meg a külföldi rendelésről. Most rendeltem egyébként először külföldről. 3-5 hét szállítási időt teljesen kihasználták. Már kicsit kezdtem is lemondani a lemezekről, de szerencsére pont időben érkeztek meg.
Még csak ezt a lemezt próbáltam ki az ötből, de a minták mélysége tökéletes, szépen fel lehet venni őket. Nekem személy szerint jobban is tetszenek, mint a MoYou lemezeken lévő minták mélysége. Azokon a kis részletek elvesznek, itt szépen feljött minden részlet a nyomdapárnára. Az áruk a lemezeknek nagyon kedvező, kb 400 Ft-ért már hozzá is juthatunk a kiszemelt példányhoz, a választék pedig óriási. Szerintem mindenképp fogok rendelni még a BP saját oldaláról vagy ebayről - nem csak nyomdalemezt- hiszen szállítási költség sincs.Ha megtetszett a lemez vagy csak egyéb, nailarttal kapcsolatos termékre fáj a fogatok, meg tudjátok rendelni a http://www.bornprettystore.com/ oldaláról. Az KMSQ10 kuponkóddal pedig 10% vásárlási kedvezményt is igénybe tudtok venni.Felhasznált lakkok és eszközök
Fehér - River de Loop - Coconut milk
Halvány rózsaszín - Sally Hansen Bamboo Shoot
Pink - Max Factor Glossfinity Marshmallow
Sötét rózsaszín - Rimmel 60 seconds Fast & fuchsia
Homoklakk - Moyra Sand Effect No. 851
Pontozó
Nyomdalemez: Born Pretty Store BP-20

Nektek hogy tetszik ez a manikűr?

A többiek munkáit is nézzétek meg:
1. Spring 2015. 04. 28.


13 megjegyzés:

 1. Ez nekem is megvan. A pitypang szárát nem tudom felvenni, sajnos. Kár, hogy sokat kell várni az árura, engem kissé idegesített, annyira használtam volna már a lemezeket :)
  Szép lett a mani, üde, tavaszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik a mani! :)A pitypangos mintát még nem próbáltam ki a lemezről, de nemsokára kiderül, hogy az hogy működik nálam . A várakozás tényleg elég idegesítő tud lenni, ha már nagyon használnád a terméket :/

   Törlés
 2. Cuki a minta és a manikűr is szép lett. :)

  VálaszTörlés
 3. I like the colour of the flowers, good job!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon cukika. :) Szeretem ezt a lemezt. :)

  VálaszTörlés