2015. január 23., péntek

109. Max Factor Glossfinity - 125. Marshmallow

Mára egy cuki rózsaszín lakkot hoztam, mégpedig a Max Factor Glossfinity vonalból. A lakk a Marshmallow, azaz pillecukor névre hallgat.


Ezt a lakkot még karácsony előtt vettem 1 másik társával, a Burgundy Crush  lakkal együtt ,mikor majdnem minden Max Factor termék fél áron volt kapható a Rossmannokban. Eredeti ára elég borsos, így kihasználtam ezt a lehetőséget, és  úgymond egy árán jutottam 2 lakkhoz. 

Ebben a sötét, borús időben úgy éreztem kell egy kis vidám ,világos szín a körmeimre, így őt kentem fel. Bevallom, szerintem ez egy nehezen fotózható lakk. Ilyen sötétben vakuval voltam kénytelen fotózni, és persze a képek nem adják vissza azt a színt, amit látok a körmeimen. Valahogy a világosabb és a sötétebb színek között lehet a valós színe.


2 rétegben szépen fed már, és rajtam igencsak tartósnak bizonyult, 3 napot simán kibírt. A lemosása a krémes finish miatt igazán egyszerű. 



A színválaszték nagyjából az alapszínekre korlátozódik, nincsenek a kollekcióban extrém kihívó példányok. Legfőképp krém finishű és néhány csillámos darabbal találkozhatunk. Az áruk drogériás viszonylatban szerintem magas, de minőségük kárpótol miatta.

Nektek hogy tetszik ez a lakk? Van valamilyen lakkotok ettől a márkától?

4 megjegyzés:

  1. Szép a színe. Engem az ecsete idegesít, egy kék lakkom volt, el is ajándékoztam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy neked nem jön be az ecsetük. :( Szerencsére nekem nincs gondom velük.

      Törlés
  2. Szép lakk :)
    nekem még nincs MF lakkom , de nagyon szépek :)

    VálaszTörlés