2014. december 14., vasárnap

98. Első sikeres nyomdázási kísérleteim

Végre eljött az az idő is, mikor nyomdázásra adom a fejem. Eddig nem rendelkeztem nyomdázáshoz szükséges palettával, lehúzóval, stb. Azonban megtört a jég, és én is beadtam a derekam. Beruháztam egy MoYou lemezre és annyira rákattantam, hogy szinte az összes manikűrömre kerül valamilyen nyomdázott részlet.

Kezdetben viszont megszenvedtem a minta felvitelével. Sehogy se tudtam felvenni, nem hogy felvinni a körmeimre a kiválasztott mintát, de aztán beigazolódott az a régi mondás, hogy gyakorlat teszi a mestert. A gyakorlás meghozta a gyümölcsét, és sikeresen felvarázsoltam a mintákat a körmeimre, meg másokéra is :D

Mára hoztam 2 korábban készített nyomdázott manikűrt, melyet Instagrammon már láthattatok is.









Mivel egy lemezem van, amit igencsak kevésnek érzek, ezért mindenképp szeretnék beszerezni többet.

Ti milyen mintalemezeket használtok, melyiket javasoljátok?

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett a végeredmény :) Én is mostanában kezdtem, MoYou lemezzel, bár a BPS lemezekről is jókat hallottam, legközelebb onnan rendelek, ha ezt meguntam. Meg egy dupla nyomdázószettet :)
    Hát igen, gyakorolni kell, ha nincs jól felvéve a minta, akkor kár is felvinni a körömre, ill. nem árt sietni és minden köröm után pucolni a lemezt és nyomdázót.
    Gondolom nyomdázótól is függ a helyzet, nekem Naillandes van és azt jól rá kell nyomni és görgetni kell lemezre, körömre. Sokan tanácsolják a nyomdázó reszelgetését, de amíg működik, addig szerintem felesleges. Érdekes módon nekem elsőre a bonyolultabb minták könnyebben kezelhetőbbek voltak. Nekem a nyomdázóhoz adott lehúzó is bevált, bár van, mikor kétszer kell használni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bonyolultabb mintákkal nekem is kevésbé gyűlt meg a bajom :D Nekem egy olcsó, noname nyomdázó szettem van, de szerencsére bevált, egész hamar sikerült is megszoknom a kezelését:)
      Nagyon tetszik, hogy kimeríthetetlen a felhasználási lehetősége ezeknek a nyomdalemezeknek, úgyhogy mindenképp be szeretnék szerezni több lemezt is, és minél hamarabb, mert nagyon rákattantam :D A BPS lemezekről én is olvastam hogy jók, csak én a külföldről rendeléssel vagyok szkeptikus:(

      Törlés
  2. Mindkettő gyönyörű, de főleg az első dobogtatta meg a szívemet ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de jó, örülök, hogy Neked is tetszenek :)

      Törlés