2014. augusztus 25., hétfő

79. KIFUTÓ| Catrice Luxury Lacquers-Glitters are a girls best friend

Egy gyönyörű Catrice lakkot hoztam Nektek mára, mégpedig a Luxury Lacquers kollekció rózsaszín glitteres tagját, ami a Glitters are a Girls Best Friend névre hallgat.

Ez egy limitált kollekció, mely a Müllerekben volt kapható. Nem tudom, hogy jelenleg van e még a boltokban, de ha találkoztok velük, akkor mindenképp érdemes néhány pillantást vetni rájuk. Úgy emlékszem holografikus, glitteres és krém finishű lakkok kaptak helyet a kollekcióban.


A lakk középrózsaszín alapjába rengeteg mikrocsillámot töltöttek (ezüstös és lilás rózsaszínes), és helyet kaptak még kisebb nagyobb hatszögletű glitterek is. Napfény hatására csak úgy szikrázik a lakk a tömény csillámtól. De beszéljenek a képek helyettem. 


Az összes kép napfényben készült!

 Kettő, de inkább 3 rétegben fed jól a lakk. Az első rétegnél megijedtem, mert gyenge volt a fedése, de a második rétegnél már láttam, hogy nem lesz vele probléma, és nem csak fedőlakként fogom tudni használni.

Mikor először használtam, nem voltam elégedett a tartósságával, már másnap elkezdett pattogni, és konkrétan egy az egyben le tudtam húzni a körmömről a lakkot. Pedig használtam alaplakkot is. Viszont mikor újra használtam, nem kentem fel alá alapot, így szinte lerobbanthatatlan volt a körmömről, alig bírtam lemosni. Szóval arra a következtetésre jutottam, hogy nem mindegy milyen alaplakkot használok, úgy látszik az eddig bevált lakk ezzel a Catrice lakkal nem kompatibilis. :(





Szerintem gyönyörű ez a lakk, imádom a színét, és hogy ennyi csillámot tömtek bele.
Amikor a Müllerben láttam (kb 1 hónapja) már alig volt a kollekcióból. Kettő három féle lakk volt, melyek úgy emlékszem 890 Ft-ra volt leárazva.

Nekek hogy tetszik ez a lakk, és maga a kollekció?
Szereztetek be ebből a kollekcióból körömlakkot? :)

4 megjegyzés:

  1. Nekem a barackos van meg, az sem nagyon akar fedni két rétegben és lassan szárad.
    Pedig szép, de emiatt nem volt türelmem használni.
    Jól áll neked ez a szín :)

    VálaszTörlés
  2. Kellemes színe van, vetettem én is egy pillantás rájuk, de annyira nem fogtak meg, hogy megvegyem őket. Abban igazad van, hogy néha nem kell alaplakk, nekem nem hosszabbítja meg a lakk élettartamát, inkább csak elszíneződés miatt szoktam lakk alá kenni.

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lakk, nagyon szépen mutat a körmeiden :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon tetszik ez a szín
    (viszont én nem kenek fel semmilyen lakkot a körmömre alaplakk nélkül.akkor inkább kipróbálok mást,egy másik márkában. ugye sok helyen írtam már,illetve olvastam erről okosabbaktól,hogy alaplakk nélkül a körömlakk hazavágja a körmöket.na ebből kifolyólag sem kenek fel egy lakkot base nélkül :)...persze ez az én személyes véleményem )

    VálaszTörlés