2014. április 14., hétfő

45. Moyra Gel Look No. 912

Elnézéseteket kérem, hogy már 1 hete nem volt új bejegyzés, de elég sok minden összegyűlt mostanában, és a géphez is ritkán férek hozzá. Ráadásul a körömlakkozást is hanyagolom, mert nagyon elkezdtek töredezni a körmeim, így inkább most az erősítésen van a hangsúly. :)

Viszont ma sikerült egy kis időt szakítani az írásra, így gyorsan ki is használom, és a még télen vásárolt Moyra pasztell lila körömlakkját szeretném megmutatni Nektek. Valószínűleg már sok blogon szerepelt, de annyira szeretem, hogy muszáj nekem is írnom róla :)


Régebben már befotóztam ezt a lakkot, de mindig elfelejtettem megírni a bejegyzést.

Annyira imádom a pasztell színeket. A Molyra Gel Look kollekciójában több visszafogottabb színű lakk is helyet kapott, mint ez a lila szépség.

Különlegessége, hogy nem egy egyszerű lila szín köszön vissza a körmökön, hanem napfény hatására előbukkannak az ezüstös csillámok is :) Képeken nem igazán sikerült megörökítenem, pedig még a nap is kisütött.:( (Talán csak az üvegen látszódnak )


Két, de akár egy rétegben is jól fed a lakk, krémes állaga van. Én először egy vékony, majd egy vastagabb réteget használok belőle, így a barázdákat is el lehet fedni, és nagyon szép végeredményt kapok. Tényleg olyan "gel look-os" :D. Nálam jól bírta a strapát, 3 napig volt a körmeimen, és csak kisebb kopás volt észlelhető a körömvégeken.


Mindig szívesen nyúlok ezután a lakk után, ha egy vidám, de visszafogott színt szeretnék viselni. (Mondjuk én nem csak tavasszal meg nyáron szeretem az ilyen színeket, simán hordom őket télen is. Feldobják kicsit a kedvemet, ha rájuk nézek a sötét, borongós időben :D)


Az is tetszik benne, hogy szinte minden szögből kicsit más szín látok. Hol sötétebb, hol világosabb, pasztellesebb lila.



5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szín, nagyon tetszik, olyan lágy és csajos, tavaszias :) Bár nálam sem évszakfüggőek a lakkok :)

    VálaszTörlés
  2. Szép lakk , hasonlít az Avon Laving Lavender lakkjára

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy tetszik Nektek! :))

    VálaszTörlés
  4. Én is nemrég tettem magamévá. Annyira szép színe van. :)

    VálaszTörlés