2015. szeptember 16., szerda

156. Körmös technikák kihívás - 3. Színátmenet

Ismét eltelt egy hét, és a Körmös technikák kihívás következő állomása jön. A mostani téma a színátmenetes körmök voltak.


Sikerült elég tavasziasra elkészítenem az alapot, citromsárga (Miss Sporty 453), rózsaszín (Moyra No 54.) és menta (Essence Play with my mint) színeket használtam a színátmenet elkészítéséhez. Szerintem jól sikerült, magamhoz képest, mivel nem szoktam átmenetes körmöket készíteni, (ehhez a hatáshoz inkább a dry brush technikához nyúlok). A színeket egy szivacs segítségével vittem fel a körmeimre, kicsit látszik is, hogy nem sikerült mindenhova jutnia a lakknak, nem lett hibátlan.PEdig 3 rétegben vittem fel a lakkokat.
A körmeimre még a Pet'la The perfect one nyomdalemezéről választottam mintát. A mintának csak a középső részét vittem fel a körmeimre, a többi részét a felvétel után eltávolítottam a nyomdapárnáról. A mutató ujjamra csak a minta tetejéről, a középső ujjamra pedig a meglévő vonalkáknak is csak a fele került fel. A gyűrűs és a kisujjamra a minta középső része került.



Felhasznált lakkok és eszközök
Miss Sporty 453 - citromsárga
Moyra No54 - rózsaszín
Essence Play with my mint - menta
Pet'la Plate The perfect one

Szoktál színátmenetes körmöket készíteni? Hogy tetszik a manikűr?





11 megjegyzés: