2015. szeptember 11., péntek

154. TESZT ~ Born Pretty Store - BP-59 kör alakú nyomdalemez

Elérkeztem a Born Pretty Store tesztcsomagba kért termékek közül az utolsó teszthez, ez pedig egy cuki cicás, bárányos, őzikés kör alakú nyomdalemez, amiről először szintén Áginál olvastam, és már akkor eldöntöttem, hogy nekem is kell.

Magán a lemezen található minták nekem nagyon tetszenek, főleg a cicásak, mivel macskaimádó vagyok :) Ezért főleg a macskás motívumokban gondolkodtam, de sajnos sekélyek a minták, és nem tudtam szépen felvenni őket, se puha, se kemény nyomdázóval, nyomdalakk használatával. Ezután a bárányos mintával próbálkoztam, hogy majd egy fekete bárányos manikűrt készítek, de ott csak az egyik bárány jött fel a nyomdapárnára. Kicsit elkedvetlenedtem, nem is nyúltam a lemezhez sokáig. 
Mivel azonban tartoztam ezzel a teszttel, mindenképp szerettem volna készíteni legalább egy manikűrt, és most már az őzikés, szarvasos mintát választottam, ami jól működött, a kemény nyomdázóval.


Alapszínnek a Lovely Matte White fehér lakkját használtam, erre nyomdáztam fel a kislányt piros (Lovely Nr 241.), a szarvast és az őzike (Miss Sporty 415) mintákat barna lakkal a BP-59-es lemezről. A felhőket (Aden No. 127) kék, és a füvet (NYC Money Never Sleeps) sötétzöld lakkokkal, szivaccsal vittem fel a körmökre. Majd pitypangokat nyomdáztam a BP-20-as lemezéről az Essence Black is back fekete lakkjával.

Nekem nagyon nagyon tetszik a végeredmény, kész kis mese született a körmeimen. :)





A lemezzel sajnos nem vagyok igazán elégedett, sekélyek a minták, és emiatt nem tudtam felvenni az összeset, pedig nagyon cukik vannak rajta.

Felhasznált lakkok és eszközök:
Lovely Matte White - fehér
Lovely Nr 241. - piros
Miss Sporty 415 - barna
Aden No 127. - kék
NYC Money Never Sleeps - sötétzöld
Essence Black is back - fekete
Born Pretty Store - BP-59
Born Pretty Store - BP-20

Ha   megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni a http://www.bornprettystore.com/deer-sheep-nail-stamping-template-image-plate-born-pretty-bp59-p-19362.html oldalon. Jelenleg 2,99 $-ba kerül, de érdemes figyelni az akciókat.
Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.



Megvan nektek ez a nyomdalemez? Mi a véleményetek a lemezzel készített manikűrről?

10 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki a manikűr, nagyon tetszik! (-:

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép a manikűröd, igazi kis műalkotás lett :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira szép ez a manikűr,le is mentettem magamnak :)
    Öröm ránézni,nagyon tetszik :)
    És köszönöm,hogy megemlítettél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, nagyon örülök, hogy ennyire elnyerte a tetszésed, köszönöm! :)
      És csak természetes az említés :)

      Törlés
  4. Ez a manikűr úgy tökéletes, ahogy van. <3

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper lett *-* Ez már profizmus... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, köszi!^^ Azért a profizmustól még messze van :D

      Törlés