2015. szeptember 6., vasárnap

152. TESZT ~ Born Pretty Store - Fehér nyomdázólakk + Pink manikűr

Ismét hoztam egy Born Pretty Store-nál kapható terméktesztet. Ez a termék pedig nem más, mint egy nyomdázólakk.



Korábban úgy voltam vele, hogy amíg működik a nyomdázás sima lakkokkal, addig nincs szükségem kimondottan nyomdalakkra. Azonban az elmúlt időkben többször előfordult, hogy sehogy sem akart sikerülni a nyomdázás, mert nem tudtam felvenni a mintát a lemezről. Így jutottam odáig, hogy mégiscsak be kellene szerezni nyomdázólakkot.  Egy tesztcsomagba való rendelés megfelelő egy ilyen lakk kipróbálására.

Egy fehér, Born Pretty Store-os nyomdázólakkra esett a választásom, a feltöltött képek alapján ígéretesnek tűnt. A termék 6 ml lakkot tartalmaz, az állaga nekem sima krém finishű lakkokéhoz hasonlít, nem sűrű. Semmi kellemetlen szagot nem éreztem a használata közben.
Kipróbáltam természetesen azokkal a Born Pretty Store-os lemezeimmel, amik sima lakkokkal nehezebben működtek. Ezzel a lakkal viszont tényleg egész szépek lettek a minták, és könnyebben is tudtam felvenni őket a nyomdázóval. Azonban a fedőlakkal sikerült elhalványítanom a fehérségét, ráadásul kicsit át is vett az alapszínekből :(

Készítettem egy kis montázst, hogyan is mutatnak a Born Pretty-s lemezek mintái fehér lakkal színes alapszíneken. Látszik azért, hogy nem mindegyik mintát sikerült maradéktalanul felvenni :(


Természetesen készítettem egy manikűrt is a nyomdázólakkal, amiért személy szerint odáig vagyok. 
Tudom, hogy ez magának a nyomdázó lakknak a tesztje, és illene azzal pózoltatni a kezemet, de a Zoya Binx lakkját imádom, úgyhogy vele (sajnos, vagy nem sajnos) több kép készült most.
Az alap 2 réteg Zoya Binx. Rá nyomdáztam a MoYou Fashionista 13-as lemezével a Born Pretty Store White Nail Art Stamping Polish-ával. Ezután díszítőcsíkot ragasztottam a körmeimre, és az alatta lévő részekre ismét került a Zoya Binx-ből. Majd leszedtem a díszítő csíkokat. Kicsit hiányosnak éreztem a manikűrt, ezért ismét a díszítőcsíkokhoz nyúltam, de ezúttal a (alapjáraton zöldes) csíkokat befestettem a Claire's (talán) 21-es, ezüst metálos lakkjával, és így ragasztottam fel a körmeimre. A nyomdázás, az újabb réteg rózsaszín lakk, és a díszítő csíkok felhelyezése után is használtam fedőlakkot, azért lett egy kicsit vastagabb a manikűr, de ez egyáltalán nem zavaró, szabad szemmel pedig észre sem vehető. Talán így tartósabb is lesz, mint az átlag lakkozások :)  
Külön tetszik a manikűrben, hogy a körömvégekre felkent Zoya Binx engedi átsejleni az alatta lévő nyomdamintát, amitől egy kicsi színátmenet is észrevehető :)

Sajnos a képek minősége eszméletlen pocsék lett, mert sikerült valamit elállítanom a fényképezőn, és csak a számítógépre való felhelyezéskor láttam meg, hogy valami nem stimmel. :( Plusz fény se nagyon volt ebben a borongós időben. Úgyhogy elnézéseteket kérem ezért!






Annyira odáig vagyok érte, hogy vakus képeket is készítettem:



Felhasznált lakkok és eszközök:
Zoya Binx - csillámos rózsaszín
Claire's 21 - ezüstös, metálos 
Born Pretty Store White Stamping Nail Polish
Born Pretty Store díszítőcsík, 1,5 mm

Kicsit vegyes érzéseim vannak ezzel a lakkal kapcsolatban. Annak ellenére, hogy nyomdázó lakk, elég halovány a színe, főleg azután, hogy rákerül a fedőlakk. Viszont szépen működik a lemezekkel.

Ha   megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni a http://www.bornprettystore.com/white-nail-stamping-polish-born-pretty-nail-varnish-stamp-p-18136.html oldalon. Jelenleg 3,24 $-ba kerül, ami sok szerintem ezért a lakkért, akciók során kifogható olcsóbban.
Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.


Mi a véleményetek erről a nyomdázólakkról és a vele készített manikűrről? Melyik nyomdázó lakkokat ajánjátok?

12 megjegyzés:

  1. A nyomdázólakkról az a véleményem a teszted alapján, hogy az én jól bevált Moyra 03-as, jól besűrűsödött lakkomat tutira nem múlja felül, node ez a manikűr....ezzel a csodálatos Zoya-alappal....a lélegzetem is elállt, mert ritkán látok ilyen szívdobogtatóan szép manikűrt!
    Nőcis, fényűző, igényes!
    Te JÓ ÉG!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh, nagyon szépen köszönöm, nagyon jól estek a szavaid :) Örülök, hogy Neked is tetszik is a manikűr, én is odáig voltam érte :)
      A nyomdázólakknál pedig tényleg van jobb is! :)

      Törlés
  2. Én keresem a tökéletes fehér lakkot nyomdázásra, szerintem, nem ez lesz az, amit én keresek. :S
    Viszont nagyon tetszik a manikűröd, itt még jól is áll, hogy ilyen halvány a fehér. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik Neked is :) Megértem, hogy ha nem ezt nyomdázólakkot keresed, van nála jobb is :)

      Törlés
  3. Atyaég, de szép lett ez a rózsaszín manikűr! Tényleg luxus-érzetet kelt az emberben :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett ez a manikűr! :)

    VálaszTörlés
  5. Szépek a manik, de nem rohanok ezért a nyomdázólakkért, amíg van otthon MdU, Essence és a fehér Moyra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Essence! Azt hiszem, az lesz a következő, amire beruházok, kíváncsi lettem, mit is tud :)

      Törlés