2015. június 5., péntek

131. TESZT ~ Born Pretty Store - BP-L007 körömnyomda lemez

Ma a Born Pretty Storetól tesztelésre kapott termékek közül az utolsó, BP-L007-es nyomdalemezt mutatom meg, és a vele készített manikűrről hozok pár fotót.

Egy vintage stílusú lemezről van szó, tele van mindenféle szépséges mintával, plusz vannak rajta Ferrari, csillag, meg búzakalász minták is, amiket nem értek, hogy kerülnek erre a lemezre. Amikor választottam, ezek fel se tűntek, most viszont annál inkább :D Mondjuk a Ferraris mintát el tudom képzelni egy vad, tűzpiros manikűrrel (nem magamon) :)

A két középső körmömre került stamping decal technikával a minta, a fekete körvonalú mintát töltöttem ki a teal színű lakkal. A hüvelyk- és a gyűrűsujjamra matt fehér lakk került, a kisujjamra pedig a teal színű szépséges lakk.

Sajnos kicsit elmosódott lett a minta, ami a matrica felhelyezésének tudható be :( Mindenesetre nekem nagyon tetszik, jelenleg is ő van a körmeimen, és legszívesebben mindig bámulnám  a kezem. Az hiszem államvizsgára tanulás mellett az elkészítése nem volt a legjobb ötlet :D

A képek vakuval készültek.






Néhány szó a nyomdalemezről:

A nyomdalemez egy papírtokban érkezett, ami sajnos szét volt jőve, nem volt teljesen megragasztva a kellő helyeken. Nekem ez kicsit csalódás volt. Egyébként le volt fóliázva, szóval nem esett baja. Eddig két mintát próbáltam ki a lemezről, ők szépen működtek, tökéletesen fel lehetett szedni a nyomdapárnára.
Azt hiszem fogok még rendelni ezekből a nagyobb lemezekből, bár a választás igen nehéz lesz, annyi szépséges mintájuk van.


Felhasznált termékek:
Lovely Matt White - Fehér
Manhattan Lotus effect Emerald Green - Teal
Lovely Nr 34 - Fekete
Born Pretty Store BP-L007 nyomdalemez

Ha megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni http://www.bornprettystore.com/vintage-damask-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-l007-65cm-p-17925.html oldalon. Jelenleg 5,99 $-ba kerül, ami szerintem egész korrekt ár, bár érdemes figyelni az akciókat.
Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.


Hogy tetszik a mostani manikűr?

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett az elkészített manikűröd. :)

    VálaszTörlés
  2. Csodás ez a mani! Szerencsére le vannak fóliázva a lemezek, nekem meg mire ideértek, az összes kiesett a tokból.

    VálaszTörlés