2015. május 25., hétfő

128. TESZT ~ Born Pretty Store - Nail Art Striping Tape #21

Mára ismét egy terméktesztet hoztam, mégpedig a Born Pretty Store tesztelésre váró csomagjában helyet foglaló ragasztószalagról.

Régóta szerettem volna beszerezni ilyen ragasztócsíkot, hiszen megkönnyíti a csíkozott manikűrök elkészítését. Mivel most lehetőségem nyílt kiválasztani pár terméket, ezért úgy gondoltam, egy ilyen terméket is beválasztok a tesztelni valók közé.

Maga a termék a #21-es számot viseli és egy átlátszó csomagolásban érkezett, amin semmi információ nem szerepelt.  Vastagsága 0,5 mm. Én a promókép alapján egy fehér alapon mindenféle halvány színben pompázó terméket képzeltem el, amit majd sokféle manikűr készítéséhez ki tudok használni, a nem túl hivalkodó színe miatt. Ehelyett  inkább egy zöldesbe hajló színt látok benne, egy sötétebb rózsaszínnel megspékelve. Így eléggé be lett korlátozva a felhasználása akkor, ha ténylegesen a manikűrön szeretném hagyni a díszítő csíkot.
A ragasztószalag jól ragad, nem kerül alá a felvitt lakkból. Eltávolítása is egyszerű, szépen lejön onnan, ahonnan szeretnénk.
Én most egy olyan manikűrt készítettem, aminél nem hagytam fent a ragasztószalagot. A középső és a gyűrűsujjamon háromszög formát készítettem két csík segítségével, a belső részeket a Zoya Payton lakkjával, a külső részeket a Rimmel Rita Ora kollekciójába tartozó Lose your Lingerie világos rózsaszín lakkjával töltöttem ki. A határokat ebben az esetben a díszítőcsík lehúzásakor keletkező negative space "üres tér"  adta.






Van még mit gyakorolnom a díszítőszalag használatával. Főleg hogy nem vagyok valami türelmes ember, ezért ha színes lakkra ragasztanám fel a csíkot, meg kellene várni a teljes koppanósra száradást a lehúzásig.

Felhasznált termékek:

Zoya Payton
Rimmel Rita Ora Collection - Lose Your  Lingerie
BPS Nail art Stripping Tape 0,5 mm


Ha megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni a http://www.bornprettystore.com/nail-striping-tape-design-lines-05mm-stipe-tape-color-available-p-231.html oldalon. Jelenleg 0,99 $-ba kerül, szerintem ez egy elég korrekt ár.

Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.



Használtatok már díszítő szalagot? Hogy tetszik a vele készített manikűr?

5 megjegyzés: