2015. május 23., szombat

127. TESZT~Born Pretty Store - Fantasy Colorful Flower Print Full Nail Art Water Decals

Pár héttel ezelőtt felkeresett a Born Pretty Store, hogy nem szeretnék e tesztelni pár terméket az oldalukról. Természetesen nem tudtam ellenállni ennek a felkérésnek, így igent mondtam, és 4 terméket választottam a kínálatukból, amelyek közül a mostani bejegyzésben egy vizes matrica kerül bemutatásra.

A QJ-179-es számú  terméket választottam, ami egy, a rózsaszín és kék színek keveredéséből létrejövő, vizes hatást keltő minta. Mostanában megkedveltem a kék színt, ami a rózsaszínnel szerintem igencsak jól mutat szerintem.


Még sose használtam ilyen matricát, ezért is szerettem volna kipróbálni, ez pedig egy jó alkalom volt hozzá:)

A használata nagyon egyszerű, 3 lépésben gyorsan össze is foglalom hogyan működik.
1. Egy általunk választott színű lakkot kenjünk fel a körmeinkre - én fehér lakkot használtam - és várjuk meg míg megszárad a lakk.
2. Majd én kb. a körmöm formájának megfelelő mintát vágtam az egészből. Egy vékony fólia réteg van magán a water decalon, azt el kell távolítani róla, ezután mehet a vízbe, kb. 10-20 másodpercre.
3. Ezután már könnyen eltávolítható magáról a papírról, amelyen rajta van a matrica, és a körömre helyezés után csak le kell kenni egy átlátszó lakkal.



A középső és a gyűrűs ujjamra került a water decalból, a többi körmömre egyszínű, krémes lakkot kentem. A water decalban jelenlevő színekhez hasonló színeket kerestem. Végül az Aden márka két lakkját választottam.

Bevallom, nagyobb méretű terméket képzeltem el, szerintem ez a kis 5,5 x 4,5 cm-es méret elég kicsi, hamar felhasználásra kerülhet. Ffőleg ha mondjuk mind a 10 ujjunkat ezzel akarjuk befedni. Akkor kb. egy használatra lesz elég a termék.


 Sajnos elfelejtettem szimplán lefotózni a terméket , így csak úgy tudom megmutatni, hogy mindegyik tesztelni való rajta van a képen.


Nekem nagyon megtetszett mind maga a termék, mind a használata, szerintem fogok még beszerezni water decalokat. Leginkább a virágos mintákat tartalmazók foglalkoztatják a fantáziám :)

Felhasznált termékek
Aden No. 127 - kék
Aden No. 139 - bogyószín (nem tudok rá jobb szót :D)
Born Pretty Store Fantasy Colorful Flower Print Full Nail Art Water Decals

Ha megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni a http://www.bornprettystore.com/sheet-water-decals-full-stikers-fantasy-colorful-flower-print-full-nail-water-decals-p-17693.html oldalon. Jelenleg 2,53 $-ba kerül, de amikor én rendeltem, olcsóbb volt, szóval érdemes figyelni az akciókat.

Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán.



Használtatok már water decalt? Mi a véleményetek róla? Hogy tetszett ez a manikűr?

9 megjegyzés:

  1. Ezt nagyon klasszul összehoztad, szuper mani lett!

    VálaszTörlés
  2. Hű de érdekes hatása van! Nagyon szép lett, nem is tudtam, hogy ilyesmi is van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg érdekes hatású, pont ezért is tetszett meg a minta:) Örülök, hogy tetszik!:)

      Törlés
  3. ...very pretty shades!!!
    ...kiss...lu!!!

    VálaszTörlés
  4. Olyan kis sejtelmes lett, nekem is tetszik. :)

    VálaszTörlés