2014. november 8., szombat

94. Zoya, Golden Rose és Max Factor találkozása

Ma egy olyan manikűrt mutatok meg Nektek, amelyet nagyon sokáig viseltem a körmeimen. És mivel majdnem egy hétig volt rajtam, így bátran állíthatom, hogy az egyik legtartósabb manikűröm volt ez idáig.


Instagrammon már szerepeltek, külön külön, de ebben a bejegyzésben megmutatom Nektek őket, kicsit más felbontásban:)

Sokat gondolkodtam, hogy milyen manikűrt készítsek magamnak, hiszen van pár új körömlakkom, amiket ajándékba kaptam. Biztos voltam benne, hogy  ezek közül a Golden Rose Jolly Jewels 119-es csillámos lakkját szeretném párosítani egy egyszerűbb finishű lakkal. Így esett a választásom a Zoya Odette lakkjára.




 Másnap kicsit tovább mentem és felkentem a régebben vásárolt Max Factor Fantasy Fire-t a lilás alapszínre. Így egy minden szempontból csillogó-csillámló csodát kaptam. Imádtam viselni alig bírtam levenni a szemem a kezemről :)


 
Annyira sokszínű a Fantasy Fire, olyan kiismerhetetlen. Attól függően, hogyan tartjuk a kezünket, hogyan esik a körmünkre a fény, mindig más oldalát mutatja. A zöld, sárga, piros csillámok mindig máskor bukkannak fel. Imádom! :)



És egy lámpafénynél készült kép:


Nektek hogy teszik?

7 megjegyzés:

  1. Nagyon ötletes :) Én is szoktam napról napra módosítani a manikűrt, ha sok időm, van, kevésbé unom meg :)

    VálaszTörlés
  2. Vágyam egy Fantasy Fire lakk, de nekem most jobban tetszik nélküle. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép a végső verzió is bár nekem annyira bejönnek ezek a nude Zoya színek, hogy nem lett volna szívem lekenni. :)))

    VálaszTörlés
  4. Wow, de dögös, irtó jól néz ki!

    VálaszTörlés
  5. Már instagrammon is odavoltam érte, a Zoya gyönyörű, és a díszítéseddel igazán különleges lett!

    VálaszTörlés