2014. október 1., szerda

91. Kék és rózsaszín - Fan brush nail art

Még az egyik ráérős napomon nekiültem, hogy olyan körmöket készítsek, amiket eddig csak inspirálódás során néztem ki, de magamnak nem készítettem még el soha. Így került képbe ez a festési technika is. Fan brushnak nevezik az ecset alapján, amit használnak.

Ezzel az ecsetfajtával különleges hatást lehet elérni. A legyezőszerű ecset csíkozással viszi fel a körömlakkot a köröm felületére. Beszereztem egy körmös ecsetkészletet korábban, amiben volt ilyen ecset is. Így fel is avattam.


A hüvelyk-, mutató-, és kisujjamra a Moyra menta színű lakkját kentem fel egy rétegben. A középső és a gyűrűsujamra a Miss Sporty 360-as, pasztelrózsaszín lakkja került. e kettőre készítettem mintát a fan brush-sal. Én többször húztam csíkot egymásra az ecsettel, így lett kicsit több a sötét szín a köröm felületén.(Aden 139.)




És egy kétkezes kép:



Nektek hogy tetszik? Szoktátok használni a legyezőecsetet? :)

5 megjegyzés:

  1. Szép lett! Még nem próbáltam ezt a technikát, nem vonz, pedig látványos, főleg ha még több színt is egymásra viszünk fel.

    VálaszTörlés
  2. Én se próbáltam még, de rajta van a képzeletbeli listámon...
    Igazán szépet alkottál, az utolsó képen látszik igazán! :)

    VálaszTörlés
  3. Én is beszereztem legyezőecsetet még a múlt héten, nem sokára én is felavatom :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem nem megy ez a legyezőecsetes dolog, sitty-sutty összeállnak a szálak, tiszta csimbók az egész és kimosni se tudtam rendesen, lehet rossz az ecsetem (e-bay-es)... de a te manid nagyon tetszik!

    VálaszTörlés