2014. szeptember 20., szombat

88. Matchy-Matchy NAC - 4. Kedvenc nadrág

Ismét eltelt egy hét, és egy újabb fordulóval jelentkezik a Matchy Nail Art Challenge, melynek főszervezője Thimmyke és társszervezője IsaBella. 


A mai témánk a kedvenc nadrág. Még télen vettem ezt a világos nadrágot, ami szerintem meghatározhatatlan színű. Sajnos nem tudtam úgy lefényképezni, hogy az igazi színe látszódjon a képeken, ezért elnézéseteket kérem.



Alapnak egy nude lakkot használtam 2 rétegben. A nadrág önmagában mintás, ami szerintem abszolút nem látszik a képeken. Kicsit sötétebb, barnás színt lehet felfedezni a világos színben.
De persze nem volt nálam barna lakk, ezért valamit ki kellett találnom eme hiány pótlására. Úgy oldottam végül meg, hogy egy kicsi fekete és jó sok nude lakkot kevertem össze, így egy sötétebb barnás színt kaptam. Lehetett volna világosabb, de már azzal is elégedett voltam, hogy sikerült kikevernem barnának mondható színt. (Persze komplementereket is lehetett volna használni, de azokkal nálam nem működött a dolog)
Úgyhogy saran wrap technikát alkalmaztam a barnás szín felviteléhez. Végül pedig a varrásokat próbáltam illusztrálni a mutató és a kisujjamon, ecset segítségével vittem fel a festéket.




Élőben sokkal jobban tetszett, mint itt képeken, de sajnos nincs még olyan jó gépem, amivel talán jobban megörökíthettem volna:)

A többiek munkáit is nézzétek meg:







5 megjegyzés: