2014. szeptember 17., szerda

87. KIFUTÓ| Catrice Ultimate NailLacquer 14 Purple Reign

Ismét egy Catrice kifutó lakkot hoztam mára. Nem bírtam ellenállni az akcióknak, és 350-ért velem jött ez lakk. Annyira tetszik a színe, igazán őszies szerintem. Maradhatott volna az alapkollekcióban is akár. :)




Egy igazi mélylila színű lakk. Nekem annyira tetszik, nem volt még ennyire lila lakkom. (azt hiszem legalábbis) :D Ráadásul van benne egy csavaris, hiszen nem sima krém finishű, hanem kék pelyhek is találhatók a lakkban. Imádom. Persze fotózni nehéz, napfény hatására viszont elő lehet csalogatni a különlegességét :)


Két rétegben már tökéletesen fed. Sajnos a tartósságával nem vagyok elégedett, nálam már másnapra lepattant egy kis darab a körömvégről :(





Sajnos nem csak ez az egy lakk jött velem haza, hanem még 2 csillámos társa is. Na igen, a leárazás győzőtt :D Mindenesetre egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem ezt a lakkot és persze a többit se :D

2 megjegyzés:

  1. Nem kedvencem ez az árnyalat, de ennyi pénzért persze megéri annak, akinek tetszik. A Catrice lakkok nekem sem tartanak sokáig, fedőlakkal sem.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép szín, nagyon kedvelem a lilát!

    VálaszTörlés